Sex & the City 2 (Hilde i L.A)

Sex & the City 2

Noen som har sett eller skal se den nye Sex & the City filmen? Mange som jeg har snakket med har sagt at den er litt dårlig, men jeg elsker virkelig serien. Brukte 6 måneder i fjor på å komme meg gjennom alle sesongene, før det så ble det bare en episode her og en episode der.  Blir så inspirert av de fine klærne og livene deres. Er alltid godt å kunne drømme seg litt bort (til New York..) og få litt inspirasjon! Leste nettopp en artikkel på Side2 at Carries brudekjole fra den første filmen kom på en tiende plass over tidenes beste filmantrekk. Førsteplassen ble den svarte kjolen Audrey Hepburn hadde på seg i "Breakfast at Tiffany's". Elsk!

BEST FRA FILMEN: Brudekjolen til Carrie Bradshaw er det eneste antrekket som kan måle seg i kåringen. NUMMER ÉN: Audrey Hepurns kjole kommer helt til topps.

Bilder lånt fra Side2

4 kommentarer

Maren Svanem

02.06.2010 kl.07:55

Har faktisk ikke fulgt med på Sex and the City noen gang, bare sett en eller annen episode når jeg tilfeldigvis kommer over en og det ikke er noe bedre å se på :)

Silje Dale

02.06.2010 kl.08:32

Skal se den, men blir ikke premieren, blir vel i neste uke forhåpentligvis! :-)

Sandra - livet som sanger ♥

03.06.2010 kl.09:38

Jeg ELSKER sex and the city! Har sett ALLE episodene, har den derre boksa! :-D

Gleder meg så sykt til å få sett den filmen! Kan nesten ikke vente! :-D

Moa

04.06.2010 kl.23:42

Hejsan!

Vet inte om du varit och sett SATC 2 än, jag såg den för en vecka sen... Och även jag blev besviken! Den första filmen var alldeles underbar, men den här saknade allt... Det kändes bara så tillgjort och krystat liksom. Men självklart var den sevärd, men inget man vill se fler gånger tycker jag... Väldigt trist faktiskt!

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits