Pølsefest (Hilde i L.A)

Pølsefest

Nå ligger jeg her i leiligheten til Anita (som forøvrig er den kuleste leiligheten jeg noen gang har satt min fot i) og klarer ikke å sove. Jeg har det jetlaget, så i dag har jeg sovet fra 17-23, noe som bare er kjempe rut. Rett etter at jeg kom til down town stakk vi over gaten på Wurstcuche (som visstnok betyr pølsekjøkken på tysk) tidenes pølsested/bar. Her serveres det både tysk øl og pølser av alle slag, til og med en med den fine mixen av rattlesnake og kanin. Eieren dro visstnok inn 5 millioner dollar på stedet i fjor, så det sier seg selv at det er rimelig populært. Midt i slummen. Jeg styrte unna den herlige slangemiksen og bestilte meg heller en bratwurst og øl. Etter to øl var vi begge såpass slitne at vi stakk hjem. Så nå kan de som kommer og besøker meg bare gjøre seg klar for pølsefest i downtown, for dit skal jeg igjen.

Må legge ut bilder på leiligheten senere, den er helt vanvittig! For lenge siden var det ett kaffebryggeri som holdt til her, så den har nesten 10 meters takhøyde og er vel nærmere 300kvm hvor bortimot alt er i åpen løsning (til og med dusjen). Men det er vel det man kan forvente seg av tre arkitektstudenter. Jeg er plassert i bankhvelvet (!!) så her håper jeg at det er trygt og godt! I morgen skal jeg først på skolen og deretter på visninger i Beverly Hills og Brentwood. Wish me luck!

4 kommentarer

fin blogg :)

danian

19.01.2011 kl.12:29

lykke til :)

ila

19.01.2011 kl.17:35

Lykke til på leilighetsjakt, skal følge med på bloggen din, flytter selv til LA i august :)

Kom gjerne med tips til norske som flytter dertil :))

hildelarsen

22.01.2011 kl.04:51

ila: oi, så spennende:) hva skal du her? er bare å spørre hvis du lurer på noe!

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits