Tilbake i L.A (Hilde i L.A)

Tilbake i L.A

Ok. Nå har jeg landet på blogg.no. Litt mye frem og tilbake, men fikk ikke plass til mer enn 200MB på bloggr.no, så nå er jeg Å finne her. Sånn, da var jeg tilbake i L.A! Solen steker som bare det her borte, så svetten har silt ettersom jeg har trasket rundt i hele dag og lett etter leilighet. I kveld møtte jeg min kompis Allan på mitt absolutte yndlingssted Caffe Primo på Sunset Boulevard, og vi utvekslet oppdateringer fra hva som har skjedd I livene våre de siste tre månedene. Mens han var på filminnspilling i Irland i sommer, stod jeg opp 5 hver morgen og jobbet på ett slakteri blant blod og gørr. Men jeg elsker kontrastene i livet mitt. For nøyaktig en uke siden stod jeg og veide gris på Rudshøgda litt utenfor Hamar, idag har jeg lett etter leilighet i West Hollywood. Etter en pure energy juice på Caffe Primo (bestående av gulrøtter,spinat, persille, eple, og appelsin!!) ble jeg med på Allan's Bootcamp på Equinox, som uten å overdrive kanskje er verdens fresheste treningssenter. De som trener der er som tatt ut av Victoria's Secret katalogen alle (og da mener jeg virkelig alle) som en og hvis man ikke blir inspirert av å trene der, blir man det aldri!

4 kommentarer

Estefani

26.08.2011 kl.15:38

Hvor i L.A skal du bo på? Finnes mange dårlige plasser der også.

hildelarsen

26.08.2011 kl.15:40

Estefani: west hollywood/beverly hills. prøver å holde meg unna de dårlige plassene!;)

Lene- Foto & hverdag

26.08.2011 kl.16:07

Kos deg masse :)

ecshox

26.08.2011 kl.16:18

Nice blogg!

Billig nike shox sko sko,Nike Free Run sko,nike max sko,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits