INGRI:DAHL (Hilde i L.A)

INGRI:DAHL

Skal ikke jinxe noe, men har kanskje fått leilighet. Stresset rundt i hele går for å hente depositumet fra den gamle leiligheten, før jeg måtte til det nye leilighetskomplekset og levere en application. Fikk beskjed før på dagen at det var en annen jente som også var interessert i leiligheten, men snaaap, jeg rakk det først. Etter FEM timer med gåing i over 30 varmegrader var jeg helt kjørt da jeg kom tilbake til hotellet, men det hadde jeg ikke tid til, for jeg skulle møte min fantastiske Anita til middag. Så etter en kjapp dusj og minimalt med sminking, stakk vi på en brasiliansk restaurant på Robertson. Etter happy hour ( og Coronas til 15 kroner per stykk!!) bestemte vi oss for å stikke til SLS hotel. Da vi skulle bestille noe å drikke måtte vi vise leg og etter at hun dama i baren hadde studert passet mitt lenge og vel, sa jeg at hun også kunne få se på bankkortet mitt, ettersom jeg så at hun tvilte på at passet og jeg stemte overens. Og etter at hun har studert og sammenlignet disse en god stund, med en mine som sier at: dette er ikke deg, kommer gullkornet. "i have to be frank with you, did you get a nosejob? Say what? Haha. Only in L.A! Da jeg ler og sier nei kommer hun med nok et gullkorn, for hun mener bestemt at dette ikke kan være en og samme person. Da blir jeg en smule irritert, for først og fremst; jeg er 26 år, og for det andre viser jeg deg både passet mitt og bankkortet mitt ( to leg man ikke akkurat kan forfalske så lett). Men men, etter mye mas blir det en veldig fin kveld. Verdens søteste Einy og Kine kom også innom en tur og tok seg velfortjent fri fra den hippe 3D-brille businessen sin IngriDahl.

3 kommentarer

fridussi

27.08.2011 kl.18:27

kjempe fin blogg!

kommentere tilbake? hadde satt stor pris på det, klem :-)

www.ecshox.com

27.08.2011 kl.19:00

ice blogg!

Billig nike shox sko,Nike Free Run sko,nike max sko,nike shox r4,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!Her må vi ha din favoritt sko!

Stine

27.08.2011 kl.19:31

kjempe søt blogg du hadde her :O))

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits