28.AUGUST 2011 (Hilde i L.A)

28.AUGUST 2011

Endte opp med å dra ned til Anita i downtown. Hun og roomien stresser med de siste to ukene på å sin master i arkitektur, så har litt dårlig samvittighet. Men tok henne med på Urth Cafe, sånn at hun hvertfall har litt mat i kroppen. I morgen skal jeg også på skolen. Skal crashe fag ettersom jeg for øyeblikket ikke har noen. Det betyr at man møter opp i timen (sammen med 40 andre) og håper på at læreren gir deg plass og en permission code. Wish me luck! 
Urth cafe l.a downtown

2 kommentarer

Christine of Forliving

29.08.2011 kl.03:55

Hei Hilde, godt å se at du blogger igjen! Jeg bare lurer på litt ang SMC, jeg ønsker å ta et fag som fordi en lærer en bedre enn den jeg har fått, og det faget krasjer med mitt egentlig fag. Hvilken burde jeg møte opp i?

Hilde

29.08.2011 kl.04:08

Hei Christine. Hmm, litt vanskelig å svare på!:) Kommer an på hvor dårlig den opprinnelige læreren er.. Hvis den læreren du egentlig har lyst på er utrolig populær på ratemyprofessors.com, kommer det til å være fullt av andre folk som også har lyst til å adde han og da er sjansene ganske så små. I enkelt fag jeg prøvde å crashe på smc var det kanskje bare to ledige plasser, og da ble det som regel loddtrekking. Men det varierer veldig og man kan jo være heldig! Leilighetskomplekset du bor i ligger nærme Bundy ikke sant? Skal du ta noen fag på Bundy campuset? Er ofte lettere å crashe fag på de mindre campusene.. Hvordan går det forresten med lånekassen? Hvis det er noe du lurer på ang lånekassen så er det bare å sende meg en mail: hilde_mostue@hotmail.com. Er så dårlig på follow-up og å sjekke svar når det kommer til kommentarer på andres blogger:)

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits