A Very Hollywood Weekend (Hilde i L.A)

A Very Hollywood Weekend

I går dro vi ut på Four Seasons, som på mange måter har blitt min lille stamplass. Ettersom det er Emmy Awards her i L.A i dag, så hadde tydeligvis tv-kanalen HBO en egen lounge på Four Seasons denne helgen, så det vrimlet av kjendiser fra Boardwalk Empire, 30 Rock, Mad Men osv. På bordet bak oss satt Jon Hamm og to andre fra Mad Men og det tok helt av for mine venninner, som tydeligvis er fans av serien og syns han er super hot (selv har jeg aldri sett den). Så hver gang han reiste seg skjøv den ene venninnen min stolen sin litt bakover sånn at han skulle dulte inn i henne. Han var noe ustø, derfor denne sleipe taktikken.

I dag da jeg skulle på matbutikken ble jeg stoppet av en random mann på gaten som lurte på om jeg var gift. Etter x-antall år her borte har jeg funnet ut at svaret er ett klart JA! Da lurte han på om jeg ikke heller ville gifte meg med han- da kunne han skaffe meg ett gigantisk mansion. Takket høflig nei og var klar til å gå da han virkelig satte inn støtet og sa at han ville kjøpe meg fri fra ektemannen min for 5 million dollar. Vi trengte bare være gift en måned! Haha, det er så mange syke/rare/altforrike mennesker her borte som lever litt på sin egen planet.

2 kommentarer

Norwegian Señorita

23.09.2011 kl.13:31

Haha, så morsomt å lese om en "verden" så annerledes :) Så du ville ikke gifte deg for 5 mill? ;)

Hilde

23.09.2011 kl.15:14

Hehe, nei frister ikke så veldig. Særlig ikke når tilbudet kommer fra en feit russisk 60-åring som ikke kan skjønne at jeg takker nei til ett så fantastisk tilbud!;)

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits