Drama, drama, drama! (Hilde i L.A)

Drama, drama, drama!

Denne uken har skolen min fått gjennomgå litt av hvert. På tirsdag ble hele biblioteket evakuert og stengt etter at det var mistanke om at en gutt hadde med seg våpen. Så da var det visstnok helikoptere som fløy over skolen, drøssevis av politi, og vi ble oppringt flere ganger fra skolen med beskjed om å holde oss unna biblioteket og generelt være forsiktige. Jeg har heldigvis ikke skole på tirsdager, ellers hadde jeg sikkert løpt (les spurtet) gråtende fra campus. Og i går da jeg skulle hjem fra skolen kom det plustelig bortimot 10 politibiler og det fløy to helikoptere veldig lavt over skolen, for da hadde nemlig en grand theft auto-mann (bil-kaprer?) kjørt inn på campus og gjemt seg. Så da stengte politiet deler av veien og det var action på høyt nivå. Drama!
Stikkord:

4 kommentarer

Kaja

01.10.2011 kl.09:45

Så gøy at du studerer i Amerika! I sommer var jeg i LA. Jeg var alle de stedene du har bilder fra i headeren! Veldig fine bilder i innlegget ditt også!

Natalieej

01.10.2011 kl.09:46

Ser kjempefint ut der du er!

WeeDee

01.10.2011 kl.09:53

Ohh! Creapyy!

hildelarsen

03.10.2011 kl.09:00

Kaja: Tusen takk. Håper du hadde en fin tur og syns det er like bra i L.A som det jeg gjør!:)

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits