Grøss og Gru (Hilde i L.A)

Grøss og GruHuff, for en dag. Klarte ikke sove før tre i natt og våknet igjen seks. Sover ikke så veldig bra i den leiligheten her, savner sengen min hos mamma og pappa, den er så mye bedre. Dessuten går tankene og følelsene mine helt i surr om dagen, tror jeg har en forsinket quarterlife crisis eller så er det bare det at jeg ikke har sovet ordentlig på to-tre uker og har sykt hjemlengsel. Dagen ble ikke noe bedre da jeg stakk på Equinox, det nye treningssenteret mitt. For Jansen målte en fettprosent som gjorde fysisk vondt å høre- det var seriøst som å bli sparket i magen. Vi tok masse andre tester også i forhold til hjerterytme, blodtrykk, oksygenopptak, osv. Etter at sjokket la seg litt ble vi riktig så gode venner. Det viser seg at han har jobbet med Tom Cruise og Katie Holmes ett år som deres personlige trener og har reist verden rundt med de. Han begynte å vise meg bilder av de sammen og hele pakken. Jeg derimot delte villig historien om jobben min som slakter i sommer, men hadde dessverre ingen bilder å vise til. Vet ikke hvorfor jeg gjør det, men liker å skremme amerikanerne litt. Snakk om kontrast. Uansett, føler at hvis det er ett sted som skal sparke meg litt på vei til ett sunt liv er dette det riktige treningssenteret. To timer med en PT er inkludert når du melder deg inn. I morgen skal vi gå gjennom hva slags øvelser jeg skal gjøre for å nå målene mine.. Og det er å få meg ned på et sunt nivå!

4 kommentarer

uff da♥ha en fin dag vidre♥kommenterer tilbake♥

Einy

19.10.2011 kl.08:10

Heia Heia! Du er så flink!!

Dagens Outfit

19.10.2011 kl.10:33

herregud, hilde, nå tror jeg du har bodd i hollywood for lenge altså. det er bra å ha litt fett på kroppen, må ha det når du kommer tilbake til kalde nord ;) ikke fall for hysteriet!

hildelarsen

20.10.2011 kl.01:09

Dagens Outfit: hahaha, ja helt enig. men det er ikke bra å ha en fettprosent som ligger over gjennomsnittet av hva som er sunt!;) skal ikke bli tynnere, bare få det ned på ett sunt nivå-sånn at hjertet ikke brister. Jeg er burger-avhengig, pluss junk generelt. jeg har ett problem! Han jeg trener med til vanlig er nede i 5%. gang det med FEM + litt til og du har meg. Ooops!

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits