Oppdatering fra lalaland.. (Hilde i L.A)

Oppdatering fra lalaland..

Huff, får nesten litt vondt inni meg når jeg leser innlegget nedenfor, for det kan virke som om jeg er verdens mest selvopptatte og overfladiske person. Poenget jeg ville ha frem er at testen viste at jeg har en unormalt høy fettprosent, noe som ikke er så veldig bra for hjertet. Selv om jeg bor i helsefreakland er jeg kanskje verdens mest usunne person og jeg poengterte til han som tok testene og la opp treningen min at jeg ikke vil bli tynnere, men få bedre kondisjon og bli litt sterkere. Når jeg møtte en kompis til kaffe i dag fant vi ut at jeg har fem.. ja FEM ganger (pluss litt til..*rødme*) så høy fettprosent som det han har, og det er ikke sunt. Skal sies at denne personen trener knallhardt hver dag, men alikevel.. Så nå må jeg skjerpe kostholdet og treningen, for vil helst slippe at blodårene tetter seg i en alder av 26 år. Så konklusjonen er: burger og taco "kun" 1-2 ganger i uken, ikke hver dag!;) Jeg blir nok aldri noen fotballfrue.no og det har jeg verken disiplin eller lyst til heller..

3 kommentarer

Dagens Outfit

20.10.2011 kl.09:12

det nekter jeg å tro på hilde... se på deg sjæl a! han PT kan vel ikke måle fettprosenten din uten å ta en blodprøve, det er jo kolesterol som er farlig, ikke FETT!!! fett skal vi alle ha på kroppen... jeg mente ikke å si at du var overfladisk og selvsentrert altså, bare at du ikke burde gi etter for det kroppshysteriet og fedmehysteriet... jeg kan jo se hoftebena dine, da kan du umulig ha for høy "fettprosent" . Drikk H-melka di og spis brunosten din og kos deg med det ;)

hildelarsen

20.10.2011 kl.09:20

Dagens Outfit: Huff, kanskje han bare prøvde å lure/skremme meg til å kjøpe PT-timer av han. Drev å kløp meg overalt på kroppen med en fettklype av noe slag. Hehe, litt av en opplevelse. Men har hatt noen greier med hjertet før så ble jo livredd når jeg hørte det her. Men, brunosten tar ingen ifra meg, DEN er hellig!;) er egentlig veldig anti-hollywood på mange måter, så prøver å kjempe i mot hjernevaskingen så godt det lar seg gjøre. Men hørte rykter om at du kanskje kommer til l.a en tur??:)

Mona

31.10.2011 kl.09:13

hahaha hvordan kan bittelille søte Hilde ha en fettprosent 5 ganger høyere enn normalen?! Tror kanskje du bør sjekke ordentlig hos doktoren neste gang du er i Norge eller noe :P

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits