Mat, mat og mer mat (Hilde i L.A)

Mat, mat og mer mat

Kom nettopp hjem fra tidenes ettermiddag. Det som lenge så ut til å bli en dag med kun sofaligging, ble plutselig noe helt annet. En av de beste venninnene mine hadde bursdag i dag og ville at den skulle feires med en spise-orgie fra en annen verden. Først dro vi med to andre kompiser til Malibu og spiste sjømat. Så stakk vi på stranden i mørket og så på noe merkelig som jeg ikke husker helt hva heter. Bølgene lynte hvertfall grønt og det var utrolig nydelig i mørket. Merkelige greier! Jeg prøvde å finne skjell jeg kunne ta bilder av, men det var så mørkt at det nærmeste jeg fant var en stein. Var som å lete i blinde. Etter dette stakk vi tilbake til L.A og spiste på taco restaurant. Da slet vi litt, særlig jeg som allerede hadde spist fish tacos et par timer før. Kvelden endte med at vi møtte mange andre venner og drakk te og spiste pannekaker på Swingers. Tror seriøst jeg aldri har vært så mett før!

Én kommentar

Lene Pettersen

24.10.2011 kl.08:38

God morgen! Håper du har hatt en god eller fin morgen hittil, så ønsker jeg deg en god morgen videre :) Hadde vært koselig med en kommentar tilbake :) www.lenepettersen.com :)

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits