Mandag 12.12 (Hilde i L.A)

Mandag 12.12

20111212-224144.jpg Kom nettopp hjem fra ett par timer på cafe med en venninne fra skolen, og vi var flinke jenter og leste til finalen vår i Communication Theory som er nå torsdag. Fikk forresten 100% i presentasjonen jeg hadde fredag. 100%!!! Det er helt sykt ufortjent for jeg vet selv når jeg gjør det dårlig. Men men, jeg tar i mot alle medlidenhets-karakterer med takk og glede! Ellers har jeg bare trent i dag. Jeg blir fortsatt like satt ut av alle som trener på Equinox. En av damene der i dag var kanskje 60 år, men alikevel ville hun gå rundt i sports-BH som topp. Hun hadde six-pack til tusen, men samtidig var den veldig rynkete den magen. Blir så fascinert! Og så møtte jeg den første norske personen der oppe. For plutselig sier noen til meg at jeg har en lapp stikkende ut av skjerfet mitt på engelsk, og når jeg snur meg så er det en av hollywoodfruene. Veldig søt og hyggelig dame.

2 kommentarer

Elise

13.12.2011 kl.16:26

Haha så gøy! Studerer du kommunikasjon? Jeg skal begynne å studere kommunikasjon og journalistikk. Vet ikke helt hva jeg vil legge mest vekt på enda :)

hildelarsen

14.12.2011 kl.07:10

Elise: studerer kommunikasjon ja!:) elsker det!! tror du kommer til å trives med valget ditt..

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits