Coachella 2012 (Hilde i L.A)

Coachella 2012

Endelig blir det Coachella på meg også!:) Skal dra med mine to søte venninner som kommer helt fra Norge til L.A for å få med seg denne fantastiske festivalen.. April kom fort! 20120114-140753.jpg

11 kommentarer

Line

16.01.2012 kl.12:50

Hei Hilde!

Jeg flytter til LA for å studere Media i april og i den forbindelse lurte jeg på om du hadde noen tips til hvilket strøk man burde bosette seg i LA og evt holde seg unna? Hvor bor du og hvor mye betaler du i mnd? :-)

Klem

hildelarsen

16.01.2012 kl.15:55

Line: Så spennende at du skal flytte til l.a- gled deg!:) Jeg bor i ett område som kalles beverly grove, ligger akkurat på grensen til beverly hills og west hollywood, og det er mitt favorittområde i l.a. Bor rett ved robertson blvd, så har 2 minutters gangavstand til restauranter, uteliv, shopping, osv. Har bodd i marina del rey, santa monica og brentwood, noe som også er trygge områder.. Santa monica har noen shady strøk, men er for det meste trygt. Det med trygghet er det viktigste for meg, og det betaler jeg en del ekstra for også. Jeg betaler 1250 dollar for en studio (pluss strøm & internett) noe som er litt i overkant, men jeg kan gå alene på kvelden og føler meg aldri utrygg, noe jeg syns er kjempe viktig (og jeg er rimelig paranoid og redd av meg) Jeg ville nok aldri bosatt meg i down town, korea-town, hollywood, palms, mar vista, venice, eller mer øst enn det jeg bor nå- men jeg er som sagt en sær reddhare. Vet om andre som bor der som trives helt greit!:) hvis du skal ha bil er brentwood perfekt, for det ligger nærme både santa monica og beverly hills og er super trygt.. men jeg kjedet meg i hjel der ettersom jeg ikke kjører! hvor skal du studere??

Line

16.01.2012 kl.16:05

Dødsbra, takk for svar:-) Får lov til å bo hos en snill venn av meg i Marina Del Rey. Det ser superflott ut! Regner med å skaffe meg egen leilighet etterhvert, da tenker jeg rundt West Hollywood området men skolen ligger i Redondo, så det kan desverre bli litt for langt. Jeg setter også trygghet først, derfor gjør det meg ikke noe å betale rundt 1000 dollar for et sted man trives :-)

hildelarsen

16.01.2012 kl.18:39

Line: ååh, marina del rey er magisk!!:) savner det området, men det var litt usentralt fordi vi dro ut en del i starten. men hvis du skal gå på skole i redondo er jo marinaen perfekt!! jeg tok beach cruiseren min og syklet ned dit ett par ganger. det går sykkelsti langs havet hele veien ned til redondo!:) vet du hvor i marinaen vennen din bor? Jeg bodde i et leilighetskompleks som heter marina harbor. elsket det! så utrolig idyllisk..

Line

16.01.2012 kl.19:12

Marina Pointe Drive :-)

Wow, da blir det jogging på meg, ingen unnskyldning da ;-)

Ser så utrolig fint ut, gleder meg veldig. Du anbefaler å ha bil ikke sant? Regner ikke med at kollektivtrafikken er det tryggeste/beste alternativet:-/

hildelarsen

16.01.2012 kl.19:31

Line: haha, der har jeg vært på mang ett voers!;) veldig fint der, litt utenfor havnen og rett ved siden av en giga matvarebutikk.

Ja, anbefaler absolutt bil. Jeg tar buss, men det er kun fordi jeg har bilangst til tusen!:) bussen inn til santa monica stopper rett utenfor døren til marina pointe ( www.bigbluebus.com) det er veldig mange svensker som bor der, så det kan jo hende du finner noen som trenger en roomie hvis du er intr i det. Jeg betalte bare 480 dollar i måneden og delte en to-soverom/to bad leilighet med fire svensker. Ååh, som jeg savner å betale 480 dollar i leie! Og leilighetene i usa er mye større enn hjemme, så vi hadde faktisk mer enn god nok plass. Vil nok anbefale deg å bo i marinaen hvis du skal gå på skole i redondo hver dag. Blir en lang kjøretur fra west hollywood hvis det er mye trafikk (og det er det alltid..) Og det er veldig greit å bo med noen i begynnelsen som er i samme situasjon, så kan du finne ut etter hvert hvor i byen du trives best! Jeg fant de jeg skulle bo med på nettet før jeg dro.

Line

16.01.2012 kl.19:41

Ååå du er en engel, takk for masse bra tips! Har LA en offisiell nettside for buss osv sånn ellers? Tenkte å se på bussmulighetene fra Marina Del Rey til Redondo (osv) men aner ikke hvilken sider som er gjeldene :-) Må nesten gjøre det sånn før jeg får tak i bil.

Veldig lurt å finne noen å bo med etterhvert som er nærme skolen ja!

hildelarsen

17.01.2012 kl.00:14

Line: bare hyggelig du!:) jeg pleier å bruke google.com og hvis du går inn på "map" der og directions så plotter du bare inn fra og til adresse og trykker på buss-symbolet. da kommer alt opp! og hvis du går inn på www.metro.com så får du bussrutene i selve l.a. men blue busen i SM er som regel mye bedre, så ta heller den hvis du har muligheten..

Line

18.01.2012 kl.14:26

Det ser ut som om jeg må ta Blue Bus til LAX og bytte der. Reisen blir litt over 1 time men det er kanskje ikke så lenge i LA avstand ;-) Blir slik til jeg får lappen og bil! Da tar reisen 22 minutter.

Tusen takk for at du tok deg tid til å svare, det setter jeg stor pris på.

Er det en mulighet for at jeg kan legge deg til på Facebook? Jeg har noen bekjente der nede men aldri feil å ha fler :-)

hildelarsen

19.01.2012 kl.18:17

Line: ja, selvfølgelig er det greit!:)

Elise

21.01.2012 kl.02:02

åh, heldig! det ser så bra ut :)

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits