3rd Street (Hilde i L.A)

3rd Street


 En av mine favorittgater i L.A er 3rd street. Her kan jeg anbefale å spise på Toast hvis du skal ha frokost, Joan's on Third for lunch, Little Next Door for middag og Magnolia Bakery hvis du vil ha dessert. Eller Yoghurtland på Beverly/3rd, som jeg var og fråtset på i dag. The Churchill er perfekt for happy hour og har en fin blandig av hip/brun atmosfære! Det er også en del små fine butikker her, og hvis man er på shoppingtur til L.A kan det være en fin måte å komme seg fra The Grove til Beverly Center ved traske hele gaten. Tar cirka 20 minutter fra det ene senteret til det andre (i Hilde-gange..) Og hvis noen har sett filmen No Strings Attached og er interessert i litt L.A trivia, så spiste de på Toast i en scene i filmen.

 

Én kommentar

yohanna

07.03.2012 kl.10:13

Hej! jag har en frågestund på min blogg, du skulle inte vilja skriva några frågor? Jag länkar självklart dem som har skrivit frågorna om ni kommenterar med era bloggar, Jag har även runt 600 UNIKA besökare om dagen så skulle bli en knuff på din blogg! :) tack i förhand isåfall!

http://yoyossecret.blogg.se/2012/march/fragestund.html

Skriv en ny kommentar

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits