Uteliv (Hilde i L.A)

Uteliv

Fest i Hollywood20120630-131927.jpg På fredag dro Christelle, Nicole og jeg på wrap-party for "4-stjerners reise" hos en kompis i Hollywood. God mat, fine folk og generelt bra stemning gjorde det til en veldig fin kveld. I går dro jentene til Vegas, mens nerde-Hilde ble igjen i LA for å gjøre eksamensoppgaver. Jeg angret litt da jeg så statusoppdateringen til Christelle i går kveld om at Calvin Harris skulle spille på utestedet de skulle på, men men..

BBQ

20120609-212152.jpg

20120609-212217.jpg

20120609-212229.jpg

I går var jeg og Veronica på barbeque hos Moods-Stefan i Laurel Canyon. Der fikk jeg konstatert at jetlag+vin ikke blir fin. Overraskende nok! Men jeg var veldig fornøyd med at jeg klarte holde meg våken til over tolv. I dag har jeg vært litt redusert i formen og for det meste ligget på sofaen, sovet og sett ubeskrivelig mengder med TV.

Barbeque

20120310-174348.jpg
20120310-174358.jpg 20120310-175641.jpg

I går hadde jeg nok en speech, og jeg måtte dra hjemmefra klokken halv syv på morgenen ettersom jeg måtte være litt ekstra tidlig på skolen for å øve. Jeg så sikkert litt gal ut der jeg stod i skolegården og øvde høyt for meg selv, men sånn er livet. Holdt en speech om russetiden og fikk veldig bra tilbakemelding fra læreren etter timen. Men får ikke karakteren og den skriftlige tilbakemeldingen før neste uke, så jeg vet ikke hvilken karakter jeg får på den. Ettersom jeg har speech i første time og det er ganske slitsomt både fysisk og psykisk (jeg bruker så mye krefter på å grue meg og klarte ikke sovne før halv tre) så var jeg litt usikker på om jeg hadde nok overskudd til å dra på en barbeque jeg var invitert på. Kom ikke hjem fra skolen før syv på kvelden og da var jeg rimelig kjørt, men hadde så utrolig lyst til å nyte den fine sommernatten (det var 27 grader på dagen i går) med hyggelige mennesker, så overraskende nok hadde jeg overskudd til å hoppe i dusjen og ordne meg. Det jeg elsker med L.A er at man alltid møter så mange interessante mennesker gjennom vennene sine og i går var intet unntak. Kjempe koselig fest med god mat, drikke og nydelige mennesker. Endte opp med å tilbringe ett par timer i jacuzzien og var ikke hjemme igjen før halv fem på natten. Needless to say så er jeg ganske så kjørt i dag, og jeg har enda ikke kommet meg opp fra sengen og klokken er 18! Vurderer å bestille meg litt thaimat for nå er det tomt i kjøleskapet og jeg er aaalt for lat til å gå på butikken i kveld.

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits