Uteliv (Hilde i L.A)

Uteliv

Internship pt. 40

Etter en litt skuffende og kjedelig dag i går, kom vendingen i dag! På jobben fikk jeg nemlig være med på møte med både eieren og designeren for selskapet, og jeg brukte sikkert to timer på å fikse alt som skulle gjøres klart. Salgsrepresentanter fra hele USA var fløyet inn til den store anledningen og alt måtte være perfekt! På møtet gikk vi igjennom alt som kommer til høsten av ulike styles, farger og fabrics. Veldig gøy og lærerrikt å få være med på! I tillegg kom det samples (nå ser jeg at det blir mye engelske ord her, men jeg er veldig sliten og sliter litt med å finne de riktige ordene) for herrer, så da fikk jeg velge meg ut noen klær. Var kanskje ikke det mest spennende det jeg valgte ut, men gratis er gratis. Nå gleder jeg meg bare til morgendagen og utflukten til San Diego. Jeg endte til slutt opp med en svart bikini fra H&M, og selv om bikiniformen er langt i fra på topp, gleder jeg meg veldig til en helg i solen!

  

Internshipet mitt i L.A

I dag har jeg vært på internshipet mitt i downtown med feber, forkjølelse og i det hele tatt. Men jeg syns det er så morsomt der at det gikk helt greit. Det er veldig lærerikt å se hvordan det funker innenfor PR/markedsføringsavdelingen på hovedkontoret til ett klesfirma ettersom det er det jeg alltid har hatt lyst til å jobbe med. Når jeg drar på "jobb" gleder jeg meg og det er sånn det skal være når man har valgt en gren man vil jobbe innenfor. Penger betyr ingenting så lenge man kan forsørge seg på det man driver med. Det viktigste er at man trives med det man gjør og at man ikke kjeder seg. En vanlig dag er fra 10-18.30 for min del. De som jobber der fast begynner klokken ni, så jeg hadde utrolig flaks som fikk begynne litt senere. Fra ett til to er det som regel pause og da drar vi ned til en restaurant og spiser der. I dag ble det ekstra lang pause ettersom vi stakk til Starbucks etter at vi hadde spist og fordi fotografen på kontoret mitt (det er tre totalt som jobber på kontoret og alle er utrolig koselige) ville ta litt bilder fra bilen. Så vi kjørte rundt i området og han knipset i vei. Hun som er min sjef er utrolig laidback og hyggelig, og jeg kunne ikke bedt om en bedre mentor. Det er min jobb å fungere som en slags assistent for henne. Da jeg kom på jobb i dag hadde vi fått en forespørsel fra Drew Barrymore (eller mest sannsynligvis hennes stylist) om vi kunne sende noen plagg som hun hadde valgt ut fra boken vår. Så da stakk vi på sample-rommet og lette etter de riktige modellene i tillegg til plagg som vi tror hun kommer til å like. Kjendisene får utrolig mye klær! Er litt morsomt å være med og velge hvem man skal sende klær til. For en stund tilbake tok vi Lindsay Lohan av listen, for hun er jo litt "ut" nå. Hehe. Nei, stakkars jente, hun er visstnok helt ute å kjøre om dagen! Senere på dagen fikk jeg spørsmål om jeg kunne hjelpe til på designrommet med noen fargekart. Hoveddesigneren til selskapet Jeffrey, vant Project Runway for ett par år siden og er utrolig hyggelig. Kommer alltid med noen gullkorn! Han har holdt foredrag med Neil Strauss (som skrev boken The Game) om hvordan man sjekker damer, så en gang holdt han ett langt foredrag om sjekketriks. Noe for dere gutta boys! Nå er det ikke så lenge igjen av internshipet mitt ettersom jeg straks har finals og skal hjem til Norge, men jeg er utrolig glad for at jeg har fått jobbe der i nesten 3 måneder!
 


Jessica Alba i Zannie Wrap fra Fluxus                     Lauren Conrad i Burnout Pocket-T fra Fluxus

www.boutiquetoyou.com

Photo Shoot

I dag har jeg hatt en morsom dag. Startet litt tungt da jeg fant ut at det å love og hjelpe til med en photo shoot i Downtown kanskje ikke var verdens beste idè når man har skole litt senere på dagen, og det tar to timer med buss til Santa Monica. Men jeg møtte ivrig opp og etter en red bull innabords (våknet seks) var jeg den meste fornøyde av oss alle. Modellene var nydelige, folket hyggelige, og jeg som var altmuligmann løp frem og tilbake. Ble litt stress da jeg lovte hun ene som hadde hovedansvaret for shooten og hente noe på designkontoret og jeg endte opp med å fungere som fitting-modell for designeren og han som eier selskapet i 25 minutter. Var rimelig mye som hadde hopet seg opp av klær som det skulle tas bilder av og sorteres da jeg kom tilbake, og da begynte det å gå litt surr for meg. Men etter ett par timer måtte jeg dessverre videre til skolen. Fikk nettopp mail av sjefen min hvor hun takket for hjelpen og sa at hun skulle skaffe meg noe gratis klær. Deilig!  Ikke akkurat så glamourøst her i gården. Donuts og kaffe er det som tilbys "crewet".Min hovedoppgave for dagen: Hjelpe til med å sortere og "untagge" alle plagg som var blitt fotografert, deretter hjelpe den ene fotografen med å ta nye bilder av de uten modell, "tagge" de igjen og henge de i den rekkefølge som de ble fotografert. Høres ikke ut som mye arbeid, men når man har 70 plagg og holde styr på kan det fort bli litt stress når man i tillegg har som oppgave å  hjelpe til med andre ting som trengs.

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits