September 2011 (Hilde i L.A)

September 2011

Stressa.no det er meg!

Akkurat nå er jeg i hat-humør. Hater den dustete skolen som har holdt meg på foreign hold så lenge at jeg ikke får velge de fagene jeg vil ha. De ville absolutt tvinge på meg en helseforsikring som jeg ikke trengte, og jeg har ventet i over en uke (måtte sende utallige mailer til europeiske og få pappa til å ringe de) på at de skulle godkjenne den. Gidder ikke betale 5000 for en forsikring jeg ikke trenger når jeg kjøpte meg ny 3 dager før jeg dro fra Norge. Så i hele dag har jeg sendt mail til ulike professorer om de please, please, please kan ta meg inn i varmen og gi meg en plass i timen deres. Nå er det så sent at man bare kan legge til fag hvis man får en kode fra læreren. Stress!! I morgen skal jeg stå opp 05.30 for å dra på skolen og så skal jeg prøve å crashe de fagene jeg trenger!

Nytt år, ny leilighet, ny skole

Nå har jeg ikke fått oppdatert bloggen min på lenge. Har vært en del og fikse i det siste, og den nye leiligheten min har ikke trådløst internett, det finnes kun ved bassenget. Så her sitter jeg ved bassenget, nesten litt fristet til å hoppe uti. Men bare nesten. I helgen bodde jeg på hotell i Marina del Rey, mitt favorittsted i L.A. Da jeg flyttet til L.A for nesten nøyaktig tre år siden, var det i Marina del Rey jeg bodde det første semesteret. MDR er en gigantisk havn like ved Venice, og en liten oase i denne store byen. Helt fantastisk!

Tror forresten jeg skal flytte bloggen tilbake til www.hildelarsen.wordpress.com. Bruker kun ipaden min om dagen, og med blogg.no kan jeg ikke legge til bilder med ipaden. Det blir litt kjedelig i lengden!

Pølsefest

Nå ligger jeg her i leiligheten til Anita (som forøvrig er den kuleste leiligheten jeg noen gang har satt min fot i) og klarer ikke å sove. Jeg har det jetlaget, så i dag har jeg sovet fra 17-23, noe som bare er kjempe rut. Rett etter at jeg kom til down town stakk vi over gaten på Wurstcuche (som visstnok betyr pølsekjøkken på tysk) tidenes pølsested/bar. Her serveres det både tysk øl og pølser av alle slag, til og med en med den fine mixen av rattlesnake og kanin. Eieren dro visstnok inn 5 millioner dollar på stedet i fjor, så det sier seg selv at det er rimelig populært. Midt i slummen. Jeg styrte unna den herlige slangemiksen og bestilte meg heller en bratwurst og øl. Etter to øl var vi begge såpass slitne at vi stakk hjem. Så nå kan de som kommer og besøker meg bare gjøre seg klar for pølsefest i downtown, for dit skal jeg igjen.

Må legge ut bilder på leiligheten senere, den er helt vanvittig! For lenge siden var det ett kaffebryggeri som holdt til her, så den har nesten 10 meters takhøyde og er vel nærmere 300kvm hvor bortimot alt er i åpen løsning (til og med dusjen). Men det er vel det man kan forvente seg av tre arkitektstudenter. Jeg er plassert i bankhvelvet (!!) så her håper jeg at det er trygt og godt! I morgen skal jeg først på skolen og deretter på visninger i Beverly Hills og Brentwood. Wish me luck!

Decision made, looks like I'm coming back to LA!

Har ikke vært inne på bloggen min siden den dagen jeg dro fra L.A. Har ikke vært noe å blogge om ettersom jeg har pendlet Hamar-Oslo hver eneste dag (jobber på Urban på Storo). Var tilbake i L.A i september (for å flytte ut av min lille perfekte leilighet) men ellers har jeg bare jobbet og hatet nsb.  Men NÅ, om alt går etter planen, sitter jeg på flyet til L.A om nøyaktig ÈN uke. Greit, California State University er ingen USC, men det har jeg akseptert og det er helt ok! Stay tuned..

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits