September 2011 (Hilde i L.A)

September 2011

California Dreamin'

Her er noen bilder fra helgen. Begynte å innta alkohol klokken 12 på formiddagen, så er rimelig sliten i dag, og orker ikke skrive så alt for mye. Hadde en utrolig fin tur. Dro med nydelige Madeleine, Linus og Jennifer (bloggen hennes kan du finne her) og vi koste oss masse. Det er den svenske kompisen til Linus som eide båten vi var på og den var  fin. På kvelden stakk vi ut i San Diego og jeg er overrasket at noen av oss hadde energi til det. Men nå må jeg ta kvelden. Jeg kommer sikkert til å sove 12 timer i strekk. Såpass sliten er jeg!Internship pt. 40

Etter en litt skuffende og kjedelig dag i går, kom vendingen i dag! På jobben fikk jeg nemlig være med på møte med både eieren og designeren for selskapet, og jeg brukte sikkert to timer på å fikse alt som skulle gjøres klart. Salgsrepresentanter fra hele USA var fløyet inn til den store anledningen og alt måtte være perfekt! På møtet gikk vi igjennom alt som kommer til høsten av ulike styles, farger og fabrics. Veldig gøy og lærerrikt å få være med på! I tillegg kom det samples (nå ser jeg at det blir mye engelske ord her, men jeg er veldig sliten og sliter litt med å finne de riktige ordene) for herrer, så da fikk jeg velge meg ut noen klær. Var kanskje ikke det mest spennende det jeg valgte ut, men gratis er gratis. Nå gleder jeg meg bare til morgendagen og utflukten til San Diego. Jeg endte til slutt opp med en svart bikini fra H&M, og selv om bikiniformen er langt i fra på topp, gleder jeg meg veldig til en helg i solen!

  

Dagen i dag, terningkast 1!

Dro på skolen klokken 10 og var hjemme igjen 22. Måtte snakke med en svært sosialt uintelligent amerikaner i statistikken, som foreslo at jeg kanskje skulle ta en tur innom kontoret for "learning disabilities" etter at jeg fortalte han at jeg var bekymret for å få igjen prøven min. Av og til skjønner jeg ikke hvorfor folk gidder å snakke til noen som er så lite keen på kontakt. Jeg hadde gjort lekser hele dagen så jeg var rimelig sliten (har statistikk fra 7-22 på kvelden) og jeg utstrålte virkelig "ikke snakk til meg!!" Dette sa han i tillegg etter at jeg hadde forklart han at jeg fått A på de to foregående prøvene. Deretter klarte han å presse ut av seg at han aldri hadde sett så mange pene damer på en dag. Vanvittig dårlig sjekketriks. Terningkast 1!

Junk In The Trunk

Takk for alle bikini-innspill. Tror det enten blir den øverst til venstre eller en fra H&M. Men dette er da hvordan jeg forbereder meg til en bikinihelg: Pottis, sjokoladekjeks og nyquil! Det er viktig å ha litt junk in the trunk (det er hvertfall min unnskyldning akkurat nå.) Mer å ta i ,mer å være glad i er dagens motto!  Nesen og halsen er en god del bedre i dag, så det ser lovende ut til helgen. Nå skal jeg begynne på en hjemme-eksamen som skal leveres inn om 2 uker og i tillegg skal jeg skrive ferdig en oppgave som skal leveres inn i morgen.

 
 

Ny bikini til helgen?

Jeg trenger desperat en bikini til helgen. Noen som har et forslag på noen billige og fine? Har funnet noen jeg kunne tenkt meg fra Victoria's Secret, men er litt usikker. Ellers har det skjedd lite. Tvang min småsyke kropp på skolen før jeg stakk innom Starbucks (koffein hjelper for det meste har jeg funnet ut) på veien hjem og hoppet til sengs så fort jeg var innenfor døren. Nå ligger jeg sånn halvdopet på Nyquil (hoste/mirakelmedisin) i sengen min og knasker bringebær mens jeg ser på Friends (samtidig som jeg har litt angst for alt skolearbeidet som skulle vært gjort,men som jeg ikke har overskudd til.) Skulle gjerne ha trent litt også, får rimelig mye inspirasjon/noia  av disse bildene.

  
  

www.victoriassecret.com

De beste USA kjøpene

Skal man til USA er det to ting man ikke kan komme hjem uten: ClearEyes og Crest Whitestrips.
Clear Eyes er perfekt for sånne som meg. Jeg er ultra sensitiv på øynene og får røde øyne bare jeg går ut av døren. Det hvite på øyet blir kritthvitt og man føler seg fresh igjen hvis man har hatt en lang arbeidsdag og skal ut. Whitestripsene er for tennene og man putter de på i 30-40 minutter. Funker utrolig bra, tennene blir hvite som bare det. Nå er vel hverken Clear Eyes eller tannblekingen så veldig bra i store mengder, så det er viktig at man er forsiktig! Nå gleder jeg meg egentlig bare til helgen, tror det blir en lang uke! Har blitt invitert med på Yacht Weekend  i San Diego. En kompis av min svenske kompis har visstnok kjøpt seg ny båt, leid in dj, og vi skal cruise rundt på Stillehavet fra 10-18 før vi skal på klubbåpning på kvelden. Skal overnatte i båten før vi stikker tilbake til L.A på søndag. Gleder meg!

                        

 www.cvs.com

Internshipet mitt i L.A

I dag har jeg vært på internshipet mitt i downtown med feber, forkjølelse og i det hele tatt. Men jeg syns det er så morsomt der at det gikk helt greit. Det er veldig lærerikt å se hvordan det funker innenfor PR/markedsføringsavdelingen på hovedkontoret til ett klesfirma ettersom det er det jeg alltid har hatt lyst til å jobbe med. Når jeg drar på "jobb" gleder jeg meg og det er sånn det skal være når man har valgt en gren man vil jobbe innenfor. Penger betyr ingenting så lenge man kan forsørge seg på det man driver med. Det viktigste er at man trives med det man gjør og at man ikke kjeder seg. En vanlig dag er fra 10-18.30 for min del. De som jobber der fast begynner klokken ni, så jeg hadde utrolig flaks som fikk begynne litt senere. Fra ett til to er det som regel pause og da drar vi ned til en restaurant og spiser der. I dag ble det ekstra lang pause ettersom vi stakk til Starbucks etter at vi hadde spist og fordi fotografen på kontoret mitt (det er tre totalt som jobber på kontoret og alle er utrolig koselige) ville ta litt bilder fra bilen. Så vi kjørte rundt i området og han knipset i vei. Hun som er min sjef er utrolig laidback og hyggelig, og jeg kunne ikke bedt om en bedre mentor. Det er min jobb å fungere som en slags assistent for henne. Da jeg kom på jobb i dag hadde vi fått en forespørsel fra Drew Barrymore (eller mest sannsynligvis hennes stylist) om vi kunne sende noen plagg som hun hadde valgt ut fra boken vår. Så da stakk vi på sample-rommet og lette etter de riktige modellene i tillegg til plagg som vi tror hun kommer til å like. Kjendisene får utrolig mye klær! Er litt morsomt å være med og velge hvem man skal sende klær til. For en stund tilbake tok vi Lindsay Lohan av listen, for hun er jo litt "ut" nå. Hehe. Nei, stakkars jente, hun er visstnok helt ute å kjøre om dagen! Senere på dagen fikk jeg spørsmål om jeg kunne hjelpe til på designrommet med noen fargekart. Hoveddesigneren til selskapet Jeffrey, vant Project Runway for ett par år siden og er utrolig hyggelig. Kommer alltid med noen gullkorn! Han har holdt foredrag med Neil Strauss (som skrev boken The Game) om hvordan man sjekker damer, så en gang holdt han ett langt foredrag om sjekketriks. Noe for dere gutta boys! Nå er det ikke så lenge igjen av internshipet mitt ettersom jeg straks har finals og skal hjem til Norge, men jeg er utrolig glad for at jeg har fått jobbe der i nesten 3 måneder!
 


Jessica Alba i Zannie Wrap fra Fluxus                     Lauren Conrad i Burnout Pocket-T fra Fluxus

www.boutiquetoyou.com

Piknik i Malibu

Gårsdagen var helt perfekt! På morgenen kom Kine og hentet Anita, Linda og meg og så tok vi ferden mot Malibu. Der møtte vi Einy, handlet inn masse masse deilig mat og fant oss en liten bukt hvor vi kunne spise. Været var fantastisk, om ikke litt mye vind, og vi koste oss glugg i hjel. Elsker virkelig Malibu, det er absolutt ett av mine favorittsteder her borte. Etter en lang lunch bestemte vi oss for å møte noen kompiser i Hollywood, så vi dro direkte dit. Etter tre øl stakk vi til Einy og Sebastian sin leilighet, men jeg hadde hatt litt vondt i hodet hele dagen, så jeg stakk hjem før de andre dro ut på byen. Nå har jeg blitt skikkelig forkjølet (sikkert fordi jeg gikk med shorts i hele går- jeg er glad i å kle på meg skjerf helt til langt uti juni) men det var det jammen meg verdt!


Bad Bus Day

Dagen begynte bra med pakkeåpning og kos. Ble litt snufsing når jeg leste brevet fra mamma ettersom jeg har hatt en god del hjemlengsel de siste dagene. Noe som til slutt endte med at jeg endret billetten hjem. Så de fem dagene etter finals som jeg skulle bruke til å chille på stranden i Malibu og bli brun blir byttet ut med rolige dager i verdens navle; Hamar. Uansett. Etter å ha tvunget meg på skolen litt trist og lei meg, kom jeg til en lapp hvor det stod "class cancelled". Jessda!  Bare åtte timer til neste time. Jeg prøvde å sitte på biblioteket en liten stund, men ga rimelig fort opp og tok bussen hjem. Tur/retur er sånn cirka 2.5 time, så er ikke akkurat en morsom tur og ta 2 ganger på en dag. Og særlig ikke når de fleste på bussen er crazy people eller kriminelle. Det er nesten så jeg tar en busstreik nå, for nå er jeg LEI! På bussen i dag ble det skikkelig drama da en passasjer hadde truet bussjåføren og han nektet å forlate bussen. Det endte opp med at sjåføren tilkalte politiet, og når man tilkaller politi/ambulanse her kommer også brannmannskapet. Så det var bussen vår, omringet av to brannbiler i full beredskap og en politibil. Drama! Til slutt arresterte de bråkmakeren og jeg kunne slappe av. Var helt livredd der jeg satt. Forventet både kniver og pistoler komme mot meg, og jeg satt nokså utsatt til. Senere på dagen var det også en schizofren mann på bussen. Han skrek og bar seg, men verst gikk det utover John Lennon som han skulle ha igjen 50 dollar fra. Bil? Yes please..

Photo Shoot

I dag har jeg hatt en morsom dag. Startet litt tungt da jeg fant ut at det å love og hjelpe til med en photo shoot i Downtown kanskje ikke var verdens beste idè når man har skole litt senere på dagen, og det tar to timer med buss til Santa Monica. Men jeg møtte ivrig opp og etter en red bull innabords (våknet seks) var jeg den meste fornøyde av oss alle. Modellene var nydelige, folket hyggelige, og jeg som var altmuligmann løp frem og tilbake. Ble litt stress da jeg lovte hun ene som hadde hovedansvaret for shooten og hente noe på designkontoret og jeg endte opp med å fungere som fitting-modell for designeren og han som eier selskapet i 25 minutter. Var rimelig mye som hadde hopet seg opp av klær som det skulle tas bilder av og sorteres da jeg kom tilbake, og da begynte det å gå litt surr for meg. Men etter ett par timer måtte jeg dessverre videre til skolen. Fikk nettopp mail av sjefen min hvor hun takket for hjelpen og sa at hun skulle skaffe meg noe gratis klær. Deilig!  Ikke akkurat så glamourøst her i gården. Donuts og kaffe er det som tilbys "crewet".Min hovedoppgave for dagen: Hjelpe til med å sortere og "untagge" alle plagg som var blitt fotografert, deretter hjelpe den ene fotografen med å ta nye bilder av de uten modell, "tagge" de igjen og henge de i den rekkefølge som de ble fotografert. Høres ikke ut som mye arbeid, men når man har 70 plagg og holde styr på kan det fort bli litt stress når man i tillegg har som oppgave å  hjelpe til med andre ting som trengs.

Verdens beste overraskelse

Da jeg kom hjem etter en tolv timer laaang dag, fant jeg verdens beste overraskelse i postkassen min. En stor pakke med masse norsk godteri og gaver fra familien min. Men jeg skal være flink og vente til i morgen med å åpne de. Godteriet har jeg dessverre ikke like god kontroll over. Hadde spist en hel eske lacerol før jeg engang fikk begynt på middagslagingen.. Gi meg viljestyrke!


Moods of Norway

Gårsdagens 17.mai feiring slo nesten fjorårets. Men bare nesten. Etter en hektisk time med stress og mas, kom jeg meg endelig til butikken på Robertson. Tar meg heldigvis bare fem minutter å gå, så jeg sprintet bortover så kjapt det lot seg gjøre. Selve festen i butikken skulle bare vare fra 19-21, og jeg var ute av døren fem på ni. Da jeg kom frem glimtet det av ymse norske Hollywooodfruer og diverse andre norske b-kjendiser og butikken var pyntet for fest. Etter en kjapp drink og etter cirka 15 minutter tok hele festen turen opp til SkyBar (som har tidenes utsikt) på Mondrian Hotel, og der møtte jeg faktisk også noen kjente fra Hamar. Ikke verst. Møtte også søte Irmelin, som har denne bloggen. I alt en veldig hyggelig aften og selv om det ikke akkurat slår feiringen i Norge koste vi oss veldig på den fine nasjonaldagen vår.

Hurra for 17.mai!!

Har fått meg kjempefine sandaler fra Steve Madden i bursdagsgave! I dag reiste Kristian hjem til Norge, så nå er det litt kjedelig og stille her hjemme. Kom nettopp hjem fra internshipet mitt i downtown, og det var som vanlig greit. Men nå skal jeg straks på Moods of Norway sin 17.mai fest, så jeg håper det kan få opp humøret litt. Fjorårets fest var i hvertfall veldig bra..
 

The Happiest Place on Earth

I går feiret jeg og K bursdagen min på Disneyland!! Jeg elsker det stedet, og i går var det min fjerde gang der. Mitt absolutt lykkeligste barndomsminne var da familien min tok oss med på overraskelsestur til Disneyland i Paris da jeg 
ikke skjønte noe før vi var på parkeringsplassen og så ett gigantisk skilt hvor det stod EuroDisney. Lykke! Så bursdagsgaven min i år var en dag på Disneyland. Ett tips, dra hit aldri på en lørdag! Jeg ble rett og slett en liten menneskehater i går, og det var umulig å røre seg uten å gå på noen. Her fant man også mange gode eksempler på det fete USA. Når vi satt i en slags togvogn og hadde plass til cirka 6 "vanlige" mennesker ved siden av oss kom det tre damer og sa "I don't think we all can fit in here". Og det gjorde de heller ikke. Mange kjører i tillegg tundt i sånne små biler for å slippe og gå (og det gjør det ikke akkurat lettere når det er stappfullt av mennesker fra før.) Only in America!

Blogg kommer..

I mellomtiden: http://hildelarsen.wordpress.com
Noen som vet hvordan man overfører den gamle bloggen til blogg.no?
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits