September 2011 (Hilde i L.A)

September 2011

If I Was A Rich Girl

Ville jeg investert i disse to godbitene..


J Brand Houlihan Cargo        Mulberry - Alexa Bag

Venice Beach

I dag hadde jeg min aller siste final på Santa Monica College og etter at jeg var ferdig med den stakk jeg ned til min elskede Rubie og Bryce i Santa Monica. Deilig å sitte på terassen og nyte havutsikten. Før pleide vi å ha fast tradisjon hver lørdag morgen med chilling på verandaen, amerikanske pannekaker og jordbær. Savn! Men sånn er det når man bor på hver sin kant av byen og det tar 1.5 time hver vei og komme seg til hverandre. Jeg og Rubes gikk langs stranden til Venice Beach og tittet på alle de gale menneskene der. Nå er det vel så og si "lovlig" med marijuana i L.A, men jeg blir fortsatt like overrasket av folk som står på Boardwalken med sine store skilt og reklamerer for "medical marijuana". Only in America!

 


Good times. New York 2008!

Yummy Yummy For My Tummy

Er det noe jeg virkelig elsker ved USA er det at det finnes billig pizza på hvert et gatehjørne. Nå er det kanskje ikke det sunneste alternativet, men når man bor alene er det så forferdelig dyrt å kjøpe inn hvert måltid på butikken. Har en fryser som ikke helt lukker seg i kjøleskapet mitt, så får ikke lagret noe særlig av mat der. Det jeg som regel pleier å handle inn er en stor pose med fryste kjøttboller, og så satser jeg på at den holder seg i tre dager og da består seriøst HVERT måltid av kjøttboller. Sunnhet på sitt beste!

 

3 DOWN 1 TO GO!

Jepp, nå har jeg bare en final igjen. Sliter helt ekstremt med motivasjonen i dag, så istedenfor å dra rett hjem da jeg hadde levert inn hjemme-eksamenen stakk jeg og verdens søteste Juliana på Westfield i Century City. Spiste digg taco og shoppet bittelitt på H&M. Etterhvert fikk jeg litt angst for lesingen, så stakk hjem igjen, og her ligger jeg bare rett ut. Stod opp 6.30 for å fullføre eksamenen og nå er jeg trøtt! Dessuten syns jeg det er mye morsommere å planlegge alt jeg skal kjøpe meg på nelly.com når jeg kommer hjem (og har nedbetalt mitt noe slitne Mastercard) og sjekke leiligheter på finn.no. Jeg ønsker meg den her!

 

Dagens kjøp 9/6


     H&M

FML

Ja, i dag har jeg hatt en skikkelig drittdag! Statistikken gikk helt elendig, og når jeg skulle bytte buss da jeg skulle hjem fra skolen, klarte den å kjøre fra meg når jeg var en meter unna. Det er der bussen starter så jeg løp for harde livet for å rekke den. Særlig bittert var det at den kjørte ett minutt før den skulle. Jeg begynte nesten å gråte, så frustrert og sliten var jeg. Hat over L.A's kollektiv tilbud! Så da ble det å gå hjem en time og jeg var ikke hjemme igjen før kvart over elleve! Men nå skal jeg sovne til en episode Friends. Må opp igjen om seks timer for å gjøre ferdig en hjemme-eksamen som skal leveres inn i morgen! Håper alle får en fin dag hjemme. Natti natt!

SKOGAL

Jeg blir gal! Vil desperat ha nye sko, men økonomien tillater ikke så mye om dagen. Steve Madden og Aldo har så mange fine, gleder meg til jeg kommer tilbake til L.A i august- da skal jeg shoppe vilt. Men nå får det bli med tanken, så kan jeg heller sikle på de her i mellomtiden. Nå skal stikke på skolen for å ha eksamen i statistikk. Wish me luck!


Pakking og eksamenslesing

Er det noe som er kjedeligere? Tror ikke det. I dag har jeg bare stresset med alt som er mulig å stresse med. Er så vanvittig mye som skal gjøres før jeg drar hjem til Norge. I morgen har jeg final i statistikk, så nå skal jeg bare spise kjøttbollene jeg har lagd meg, og deretter er det på'n igjen med lesing!FOREVER21

Min ønskeliste fra Forever21..Nytt i sminkepungen

Jeg har bestemt meg for at det stakkars stakkars Mastercardet mitt skal få lide litt ekstra den siste uken for nå skal jeg endelig snart hjem og jobbe! Kan ikke få sagt hvor godt det skal bli å tjene penger igjen og jeg gleder meg til å jobbe på Urban i sommer, det skal bli kos! Har blant annet kjøpt meg Smashbox Photofinish Primer som jeg ikke klarer meg uten. Philosophy's "Hope In A Jar" får også plass i kofferten. Er virkelig avhengig av den kremen ettersom den gir farge og glød til mitt ellers så blasse fjes. Skal selvfølgelig også ta med meg Clear Eyes og Whitestrips i store mengder. Er det noen som har noen andre forslag på hva jeg bør huske på å kjøpe med meg fra USA før jeg flytter hjem igjen til Norge?

                          
Bilder fra Sephora

HIKING IN HOLLYWOOD

For en dag! Tidlig hiking i Runyon Canyon med Juliana. Det var helt herlig. Deretter tok vi turen på biblioteket og satt der helt til vi stakk og spiste burgere på Cheesecake Factory i Beverly Hills. Når vi var ferdige med maten cruiste vi (les rånte) rundt og så på alle de fine husene. Følte oss en smule dustete, men utrolig digg å sette musikken på maks, sladre, ta naturbilder ut av bilen, og bare nyte sommeren! Gotta love L.A!

 
  


 

MIN DAG I BILDER

 
 
 

IT'S A SMALL WORLD AFTER ALL

Jeg hadde min siste dag på jobb i går. Det var veldig trist ettersom jeg har hatt det så utrolig fint der, møtt mange bra folk, og rett og slett lært en masse om den kaotiske PR-verdenen. Men alle internships må jo ta slutt en eller annen gang. Når jeg kom på jobb stod det en eske med klær på skrivebordet mitt, så da var jeg jo selvfølgelig i ekstase resten av dagen! Etter jobb stakk jeg og verdens søteste Einy på en tapas bar i West Hollywood, hvor vi oppdaterte hverandre litt om hva som har skjedd den siste uken. På kvelden var vi invitert til Mastro's Steakhouse i Beverly Hills av min kompis Reinert, så etter at vi hadde spist tok vi turen dit. En drink på Mastro's koster omtrent det samme som ett helt tapas-måltid, så vi passet på å spise oss gode og mette før vi kom oss så langt! Og når vi endelig kommer oss dit, viser det seg at min norske sidemann bor i samme gate som meg, sånn cirka 5 minutters gåavstand fra leiligheten min. Nok et eksempel på at det er en liten verden vi lever i!

MUSIKKVIDEO

Min norske kompis Sten har lagd en vanvittig bra og nyskapende musikkvideo for Thom Hell. Han har fått med seg Allan Hyde fra True Blood og resultatet er bare WOW!

1 DOWN 3 TO GO!!

I dag har jeg hatt årets første eksamen og nå er det bare tre igjen!
Det fungerer litt annerledes her på college i USA (hvertfall på min skole), så eksamen er som regel ikke 100% av karakteren. Eksamenen i dag var 40% og varte kun i 1.5 time. Det er utrolig godt, for da står ikke alt og faller på en prøve. Og takk gode gud for det, for jeg ble matforgiftet i går kveld og var rimelig kvalm da jeg stod opp i dag tidlig. Nå skal jeg bare slappe av litt og så skal jeg ned til statistikken i kveld. Natta bloggen og natta Norge!

INSPIRASJON

På Beverly Boulevard ligger det ett galleri som heter Guy Hepner. Hadde jeg hatt ett lass med penger hadde jeg gått amok her, for jeg blir like glad hver gang jeg går forbi. Kunstnere og fotografer sånn som Andy Warhol, David LaChapelle, Mr Brainwash og Annie Leibovitz er representert her, og prisene er deretter. Vil ha!

Bilder fra Guy Hepner

Sex & the City 2

Noen som har sett eller skal se den nye Sex & the City filmen? Mange som jeg har snakket med har sagt at den er litt dårlig, men jeg elsker virkelig serien. Brukte 6 måneder i fjor på å komme meg gjennom alle sesongene, før det så ble det bare en episode her og en episode der.  Blir så inspirert av de fine klærne og livene deres. Er alltid godt å kunne drømme seg litt bort (til New York..) og få litt inspirasjon! Leste nettopp en artikkel på Side2 at Carries brudekjole fra den første filmen kom på en tiende plass over tidenes beste filmantrekk. Førsteplassen ble den svarte kjolen Audrey Hepburn hadde på seg i "Breakfast at Tiffany's". Elsk!

BEST FRA FILMEN: Brudekjolen til Carrie Bradshaw er det eneste antrekket som kan måle seg i kåringen. NUMMER ÉN: Audrey Hepurns kjole kommer helt til topps.

Bilder lånt fra Side2

Mama I'm Coming Home

Ja, da er det snart slutt for mitt L.A eventyr for denne gang! Etter at jeg kom hjem fra San Diego ventet det nemlig ett brev i postkassen som sa at jeg ikke kom inn på skolen. Ett tips, ikke sett alle pengene på en hest. Det var den eneste skolen jeg ville gå på, og derfor søkte jeg kun USC. Hadde en rimelig kjip dag i går, men nå er jeg egentlig ganske fornøyd med at jeg skal hjem. Blir veldig godt å komme hjem, tjene penger, bruke litt penger på seg selv (til annet enn bare regninger) og føle seg fresh igjen. Har hatt to år nå med mye økonomiske bekymringer så det skal bli utrolig godt å komme hjem og tjene egne penger. De siste to månedene har jeg også hatt en del hjemlengsel (noe jeg aldri har hatt over en lengre periode) mye fordi jeg savner norske holdninger og verdier. Tro meg, jeg elsker L.A, men jeg er så lei av at 95% av de menneskene man møter kun bryr seg om penger, utseende, eller er gale. Jeg hater også at dopen flyter, og jeg blir veldig skremt over at det er mer vanlig å ta kokain og ecstacy enn det er å ikke gjøre det. Jeg har veldig mange gode venner her, men jeg har også måttet luke ut en del folk underveis som viste seg å ikke være så bra. Nå har jeg brukt 2.5 år på å bygge opp ett liv her borte og jeg kommer til å savne vennene mine her i L.A så utrolig mye. Heldigvis må jeg tilbake i august for å flytte ut av leiligheten og jeg kommer tilbake om 1 år. Nå skal jeg hjem, lade opp kreftene og søke på det som er av skoler!

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits