September 2011 (Hilde i L.A)

September 2011

Leilighet i boks

Jeg fikk leiligheten!! Men flytter ikke inn før på lørdag ettersom de pusser den opp nå. Leiligheten ligger bare et par gater fra Robertson Blvd og cirka 5 minutter unna Beverly Center. Den er 45 kvm, har stort bad og kjøkken, samt et walk-in closet. Og prisen? Alt for mye, men fortsatt billigere enn det man må ut med for en 25kvm leilighet i Oslo.

Foto: Mias Interiør

Liten verden..

Endte ikke opp med å dra på skolen i går, ettersom jeg innså at det ikke var noen av fagene eller lærerne jeg ville ha. Skal heller møte noen venner på CSUN i dag og så skal vi crashe sammen. Skal prøve å få tak i: public speaking, nonverbal communication og/eller diversity and the media. Blir spennende å se! I går fungerte jeg mest som Anitas assistent og ble med henne en tur på skolen, kjøpte inn kaffe, backet opp moralsk, osv. Møtte også plutselig Jeffrey i kaffekøen, sjefsdesigneren for fluxus (der jeg hadde internship ifjor) så det var litt morsomt. Har utrolig lyst til å få samlet alle fagene mine på to dager dette semesteret, sånn at jeg kan ha ett PR internship i år også. Vi får se hvordan dagen i dag utarter seg.
Fluxus PR internship skole CSUN

28.AUGUST 2011

Endte opp med å dra ned til Anita i downtown. Hun og roomien stresser med de siste to ukene på å sin master i arkitektur, så har litt dårlig samvittighet. Men tok henne med på Urth Cafe, sånn at hun hvertfall har litt mat i kroppen. I morgen skal jeg også på skolen. Skal crashe fag ettersom jeg for øyeblikket ikke har noen. Det betyr at man møter opp i timen (sammen med 40 andre) og håper på at læreren gir deg plass og en permission code. Wish me luck! 
Urth cafe l.a downtown

Jetlagged

Nå er klokken 02:15 og jeg er lys våken. Klarte å sovne av klokken halv seks i ettermiddag og våknet ikke før halv elleve på kvelden. Herlig! Bor fortsatt på hotell i Beverly Hills og nå må jeg vurdere om jeg skal fortsette å bo her frem til lørdag (da jeg mest sannsynligvis får overta leiligheten) eller om jeg skal bo hos venner i downtown L.A! Valgets kvaler. I morgen må jeg nemlig på skolen og på tirsdag avtalte vi at jeg skulle komme innom leilighetskomplekset. Er en del lettere å bli her, sånn rent praktisk, men ikke akkurat økonomisk!

26.AUGUST 2011INGRI:DAHL

Skal ikke jinxe noe, men har kanskje fått leilighet. Stresset rundt i hele går for å hente depositumet fra den gamle leiligheten, før jeg måtte til det nye leilighetskomplekset og levere en application. Fikk beskjed før på dagen at det var en annen jente som også var interessert i leiligheten, men snaaap, jeg rakk det først. Etter FEM timer med gåing i over 30 varmegrader var jeg helt kjørt da jeg kom tilbake til hotellet, men det hadde jeg ikke tid til, for jeg skulle møte min fantastiske Anita til middag. Så etter en kjapp dusj og minimalt med sminking, stakk vi på en brasiliansk restaurant på Robertson. Etter happy hour ( og Coronas til 15 kroner per stykk!!) bestemte vi oss for å stikke til SLS hotel. Da vi skulle bestille noe å drikke måtte vi vise leg og etter at hun dama i baren hadde studert passet mitt lenge og vel, sa jeg at hun også kunne få se på bankkortet mitt, ettersom jeg så at hun tvilte på at passet og jeg stemte overens. Og etter at hun har studert og sammenlignet disse en god stund, med en mine som sier at: dette er ikke deg, kommer gullkornet. "i have to be frank with you, did you get a nosejob? Say what? Haha. Only in L.A! Da jeg ler og sier nei kommer hun med nok et gullkorn, for hun mener bestemt at dette ikke kan være en og samme person. Da blir jeg en smule irritert, for først og fremst; jeg er 26 år, og for det andre viser jeg deg både passet mitt og bankkortet mitt ( to leg man ikke akkurat kan forfalske så lett). Men men, etter mye mas blir det en veldig fin kveld. Verdens søteste Einy og Kine kom også innom en tur og tok seg velfortjent fri fra den hippe 3D-brille businessen sin IngriDahl.

Tilbake i L.A

Ok. Nå har jeg landet på blogg.no. Litt mye frem og tilbake, men fikk ikke plass til mer enn 200MB på bloggr.no, så nå er jeg Å finne her. Sånn, da var jeg tilbake i L.A! Solen steker som bare det her borte, så svetten har silt ettersom jeg har trasket rundt i hele dag og lett etter leilighet. I kveld møtte jeg min kompis Allan på mitt absolutte yndlingssted Caffe Primo på Sunset Boulevard, og vi utvekslet oppdateringer fra hva som har skjedd I livene våre de siste tre månedene. Mens han var på filminnspilling i Irland i sommer, stod jeg opp 5 hver morgen og jobbet på ett slakteri blant blod og gørr. Men jeg elsker kontrastene i livet mitt. For nøyaktig en uke siden stod jeg og veide gris på Rudshøgda litt utenfor Hamar, idag har jeg lett etter leilighet i West Hollywood. Etter en pure energy juice på Caffe Primo (bestående av gulrøtter,spinat, persille, eple, og appelsin!!) ble jeg med på Allan's Bootcamp på Equinox, som uten å overdrive kanskje er verdens fresheste treningssenter. De som trener der er som tatt ut av Victoria's Secret katalogen alle (og da mener jeg virkelig alle) som en og hvis man ikke blir inspirert av å trene der, blir man det aldri!

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits