September 2011 (Hilde i L.A)

September 2011

Halloween

Hadde egentlig planlagt en ekstremt rolig helg etter en noe hektisk uke, men endte uplanlagt med å dra ut både fredag og lørdag. Jeg er svak! På fredag skulle vi egentlig bare stikke innom ett Moods of Norway event like ved der jeg bor, men møtte noen venner utenfor eventen og ble heller med de hjem for å spise fasan (!!) som han ene hadde skutt. Og i går skulle vi egentlig bare spise pizza på Jones, men endte opp med å dra på Halloween-fest i Hollywood Hills. Det å komme hjem mellom 03 og 04 om natten to dager på rad har satt sine spor. Har bare ligget i sengen i hele dag og fant plutselig ut at jeg ikke hadde noe mat i kjøleskapet. Endte opp med å bestille pizza hjem. Nam! Ellers har jeg generelt vondt i øynene etter helgen. Jentene her er veldig glad i å gå i bare truse og BH på Halloween, eller slutty-police/sailor/pirate.. You name it! Den beste underholdningen var på en taco-sjappe klokken tre i natt. Jeg klarte ikke konsentrere meg om å holde en samtale, fordi det var så mye rart å se på. Veldig fascinerende og kvalmende på en og samme gang. I morgen er det min tur til å kle meg ut og jeg har ikke helt bestemt meg for kostyme enda, men jeg skal hvertfall spare verden for mer nakenhet.

Lørdagens konsert

Her er noen av bildene som Juliana tok fra konserten i går. Kvelden var helt magisk og gikk over all forventning. Da Robyn fremførte "With Every Heartbeat" og "Call Your Girlfriend" var det det nesten religiøs stemning på Hollywood Bowl. Vanskelig å forklare den stemningen som er på Hollywood Bowl, men det ligger i en slags dal, med mørke overalt (ingen bebyggelse) og helt øverst på den ene dalsiden finnes et gigantisk lysende kors. Så alt annet er mørkt bortsett fra lysene fra scenen og korset. En helt fantastisk kveld og natt!

Mat, mat og mer mat

Kom nettopp hjem fra tidenes ettermiddag. Det som lenge så ut til å bli en dag med kun sofaligging, ble plutselig noe helt annet. En av de beste venninnene mine hadde bursdag i dag og ville at den skulle feires med en spise-orgie fra en annen verden. Først dro vi med to andre kompiser til Malibu og spiste sjømat. Så stakk vi på stranden i mørket og så på noe merkelig som jeg ikke husker helt hva heter. Bølgene lynte hvertfall grønt og det var utrolig nydelig i mørket. Merkelige greier! Jeg prøvde å finne skjell jeg kunne ta bilder av, men det var så mørkt at det nærmeste jeg fant var en stein. Var som å lete i blinde. Etter dette stakk vi tilbake til L.A og spiste på taco restaurant. Da slet vi litt, særlig jeg som allerede hadde spist fish tacos et par timer før. Kvelden endte med at vi møtte mange andre venner og drakk te og spiste pannekaker på Swingers. Tror seriøst jeg aldri har vært så mett før!

Forever21 igjen..

Midtermen i dag gikk vel ikke helt sånn jeg hadde håpet på, men fikk igjen en research paper i Rhetorical Criticism og fikk 95% og A på den. Yay! Har egentlig hatt spareuke denne uken og vært så flink, men i dag sprakk jeg. Skulle bare sjekke om de hadde fått inn Iphone 4s på nytt, men da jeg kom på Beverly Center og så alt det fine som ropte på meg fra butikkvinduene var jeg solgt. Endte opp med diverse fra Forever21, Sephora, Victoria's Secret, osv. Men jeg er fortsatt i rute sånn i henhold til ukesbudsjettet og det er bra.. Denne ringen kostet bare 4 dollar (23 kroner) så er det rart det er fristelser på rekke og rad?

Robyn/Røyksopp på Hollywood Bowl

Har gledet meg til denne konserten siden juni, og nå (dagen før konserten) har jeg endelig kjøpt billetter. Hollywood Bowl er som nevnt før verdens beste amfiteater, hvor man kan ta med seg alkohol og mat til piknik. Jeg har bare vært der en gang før på Kylie Minogue konsert, men jeg elsker virkelig stedet og gleder meg helt sykt til konserten. Blir sikkert helt rørt når Røyksopp spiller. Regner med at det blir en tur ut i Hollywood etter konserten også.. Og har jeg nevnt det før? Jeg elsker L.A!

That time of year again..Huhei, så fin og fresh jeg føler meg her jeg sitter her usminket med en svett joggis og skitten genser. Har midterm i culture and performance i morgen, og tror aldri jeg har lest så lite til en midterm før. Jeg er virkelig ikke motivert om dagen. Skremmende! Nå skal jeg møte en venninne fra klassen på Starbucks, og så skal vi øve sammen. Håper det hjelper. Skal yte en liten innsats og ta på meg ren genser, men joggebuksen får dere aldri av meg. 

Oppdatering fra lalaland..

Huff, får nesten litt vondt inni meg når jeg leser innlegget nedenfor, for det kan virke som om jeg er verdens mest selvopptatte og overfladiske person. Poenget jeg ville ha frem er at testen viste at jeg har en unormalt høy fettprosent, noe som ikke er så veldig bra for hjertet. Selv om jeg bor i helsefreakland er jeg kanskje verdens mest usunne person og jeg poengterte til han som tok testene og la opp treningen min at jeg ikke vil bli tynnere, men få bedre kondisjon og bli litt sterkere. Når jeg møtte en kompis til kaffe i dag fant vi ut at jeg har fem.. ja FEM ganger (pluss litt til..*rødme*) så høy fettprosent som det han har, og det er ikke sunt. Skal sies at denne personen trener knallhardt hver dag, men alikevel.. Så nå må jeg skjerpe kostholdet og treningen, for vil helst slippe at blodårene tetter seg i en alder av 26 år. Så konklusjonen er: burger og taco "kun" 1-2 ganger i uken, ikke hver dag!;) Jeg blir nok aldri noen fotballfrue.no og det har jeg verken disiplin eller lyst til heller..

Grøss og GruHuff, for en dag. Klarte ikke sove før tre i natt og våknet igjen seks. Sover ikke så veldig bra i den leiligheten her, savner sengen min hos mamma og pappa, den er så mye bedre. Dessuten går tankene og følelsene mine helt i surr om dagen, tror jeg har en forsinket quarterlife crisis eller så er det bare det at jeg ikke har sovet ordentlig på to-tre uker og har sykt hjemlengsel. Dagen ble ikke noe bedre da jeg stakk på Equinox, det nye treningssenteret mitt. For Jansen målte en fettprosent som gjorde fysisk vondt å høre- det var seriøst som å bli sparket i magen. Vi tok masse andre tester også i forhold til hjerterytme, blodtrykk, oksygenopptak, osv. Etter at sjokket la seg litt ble vi riktig så gode venner. Det viser seg at han har jobbet med Tom Cruise og Katie Holmes ett år som deres personlige trener og har reist verden rundt med de. Han begynte å vise meg bilder av de sammen og hele pakken. Jeg derimot delte villig historien om jobben min som slakter i sommer, men hadde dessverre ingen bilder å vise til. Vet ikke hvorfor jeg gjør det, men liker å skremme amerikanerne litt. Snakk om kontrast. Uansett, føler at hvis det er ett sted som skal sparke meg litt på vei til ett sunt liv er dette det riktige treningssenteret. To timer med en PT er inkludert når du melder deg inn. I morgen skal vi gå gjennom hva slags øvelser jeg skal gjøre for å nå målene mine.. Og det er å få meg ned på et sunt nivå!

Kos, trening og L.A

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kosekveld med taco og margaritas med mine to fantastiske venninner Einy og Kine. Vi skulle egentlig se på film hele kvelden, men vi er så skravlete alle mann at det rakk vi ikke i det hele tatt. Før i dag trente jeg og jeg gikk helt fra Burton Way til Sunset Boulevard (der treningssenteret ligger) noe som er 30 minutter bare oppover. Gikk hjem også. Flink pike! I morgen tidlig skal jeg møte min "PT" for dagen Jansen. Han skal veie meg, måle fettprosenten min og sette opp en plan for treningen. Så skal vi møtes en gang senere i uken også for å se hvordan treningen går.

Shopping-terapi: Forever21

Når man er litt trist og lei, fungerer gjerne shopping bra som terapi. Stakk derfor på Beverly Center og endte opp med to gensere, en topp og ørepynt fra Forever21, og i tillegg ett skjørt fra H&M. Prøvde også ett par sko fra Jeffrey Campbell som jeg har siklet på i år og dag, men de var heldigvis/uheldigvis for store og de hadde ikke igjen min størrelse.. Neste gang!

Santa Monica Studios

Nå er jeg akkurat hjemme fra en art gallery opening i Santa Monica. Kan vel si at det å ikke spise noe en hel dag og champagne er en dårlig miks. Etter denne åpningen stakk vi på Palihouse i Hollywood og det var en fin avslutning på kvelden. I morgen er vel egentlig planen at jeg skal være med Linda tilbake til O.C, men i og med at klokken er fem på natten og jeg ikke får sove så får vi se hvordan det blir..

Hetebølge i OktoberFor en dag. Var 38 grader ved skolen og jeg var helt utslitt av varmen da jeg kom hjem igjen. Men jeg skal ikke klage og jeg håper virkelig at været holder seg til helgen for da skal jeg besøke Linda i O.C! Men nå må jeg køye for i morgen tidlig skal jeg på trening, og så skal jeg drømme meg frem til om jeg bør investere i en beach cruiser eller ny mobil. Noen forslag? Sykkel eller mobil?

Too Hot To Function

Nå er klokken ti på kvelden og jeg sitter med A/C-en på max, men svetter fortsatt. Sjekket nettopp weather.com og det er i dette øyeblikk hele 26 grader ute og fuktig som bare det i luften. I morgen er det spådd 36 grader på dagen og i dag var det 34. Sykt varmt! Gleder meg ikke til å dra på skolen i morgen for å si det sånn. Det er i sånne stunder jeg savner å gå på SMC, bo i Santa Monica og ved havet. Men kun da, for elsker Beverly Hills/West Hollywood. Men skal ikke klage for jeg har hørt rykter om fire grader hjemme i Norge!;) Hvis det holder seg sånn tenker jeg å dra til stranden i helgen. Har ikke sett havet siden jeg kom tilbake fra Norge etter sommerferien..

My Home Away From Home

Leiligheten min begynner å ta litt form. Har ikke helt følelsen av at alt stemmer sånn rent plasseringsmessig, men har prøvd alt som er av forskjellige plasseringer av møblene mine, så har bestemt meg for å gå til anskaffelse av en såkalt skillevegg. Men her er hvertfall noen bilder. Har veldig lyst til å kjøpe meg utstyr til maling, sånn at veggene ikke blir så triste (male bilder, ikke veggene..) Er liksom ikke så veldig hjemmekoselig her nå, men det kommer seg vel etterhvert..

My AddictionSmashbox Lip Plumper Er også avhengig av Clear Eyes ettersom øynene mine er super-sensitive. Hva er deres addiction?

Happy DayVet ikke helt hva som har skjedd på det første bildet, for der ser jeg jo brun ut. Men det er jeg dessverre ikke! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening. Jeg meldte meg inn på ett treningssenter i dag, og nå er jeg allerede stiv og støl. Har noen venner som trener på samme senter, så i dag dro jeg med en kompis, som også fungerer som min mentor og treningsveileder. Han trener hver dag og blir sint hvis jeg sluntrer unna på innsatsen. Jeg er jo svært lite villig til å legge inn ett ekstra gir når det kommer til trening, så det er godt å være med en som pisker meg litt i gang.. Fikk streng beskjed om å ikke spise taco til middag, så nå skal jeg lage meg omelett med spinat, cottage cheese og bacon til middag! Nam nam..

Datarock konsert i L.ANå har jeg nettopp kommet hjem fra en event som het noe så fint som Toyota Antics Block Party. Den var i Echo Park, som på en måte er L.A's svar på Grunerløkka og er rimelig fullt med hipstere, noe jeg igrunnen liker. Foretrekker flanellskjorter og tighte jeans over Ed Hardy og "jeg eier det og det, og jeg kjenner den og den.." any day. Anledningen til at vi var på denne eventen var at norske Datarock skulle spille. Konserten var utrolig bra og det var mye liv. De filmet også musikkvideoen til låten "California" som absolutt er en godlåt verdt å sjekke ut. Etter konserten stakk jeg og tre venner på Jones og tok en øl og spiste pizza. Men mens mine to musiker-kompiser skulle videre for å møte Datarock-guttene stakk fornuftige-Hilde (aka kjipe-Hilde) hjem.. Hadde også litt med at jeg fikk noe i øyet rett før jeg dro, så all sminke var borte etter 20 minutter med tårer. Følte meg ikke veldig fin og fresh!

We Got More Bounce in California?

For en fantastisk fin dag, jeg elsker L.A!! Kom nettopp hjem fra en fin tur utenfor byen på noe som heter Eaton Canyon Falls like ved Pasadena. Der trasket vi en lengre tur over bekker og berg og opp til en middel stor foss. Kan jo ikke akkurat skryte på meg at naturen er så uberørt her oppe, så da vi endelig kom frem til fossen var det oss og sånn cirka femti andre. Idyllisk! Men skal ikke klage når gradestokken viser nærmere tretti grader i begynnelsen av oktober og følget er fantastisk. Var noe livredd hele turen ettersom jeg forventet å bli angrepet av en fjelløve eller rattlesnake bak hver sving, men vi overlevde turen. På det ene bildet ser jeg at jeg er fryktelig lik Snooki fra Jersey Shore. Fin dame. Så da vi var på Target etter turen vår gikk jeg til anskaffelse av selbruningskrem for nå skal jeg prøve å bli en tro kopi av henne..

Solo Performance

Nå er kroppen min helt ødelagt og hodet mitt sprenger som aldri før. Dro hjemmefra klokken halv åtte i dag tidlig og var hjemme igjen syv på kvelden. Performancen min gikk faktisk over all forventning! Dro ekstra tidlig på skolen i dag for å øve og jeg brakk meg fordi jeg var så nervøs. Ja, jeg vet. Too much information. Det var kanskje ti stykker borte fra timen og synd for dem- for læreren stryker alle de som ikke møtte opp. Opplegget er ganske strengt og man har ikke lov til å ha jukselapp foran seg, noe som gjør presset enda større. Læreren sitter med manuset og passer på at du kan alt utenat. En var så nervøs stakkars at han måtte stå med det foran seg. Dumt for han, for da får han automatisk en D. Jeg klarte faktisk å slappe litt av da jeg stod der fremme, for jeg hadde pugget de to manusene som en galning på forhånd, så jeg følte meg ganske så sikker på det. Var bare livredd for at jeg skulle få helt panikk og bli helt blank, for da er det no turning back for min del.. Men jeg syns det er veldig godt at jeg allerede nå kjenner at det bare blir lettere og lettere for hver performance å stå der fremme, og at jeg faktisk MÅ presse meg til det. Og dette kommer fra en jente som kan telle på EN hånd (og da bruker jeg ikke alle fingrene en gang..) de gangene hun frivillig rakk opp hånden fra barneskolen til videregående. Så det er håp for oss alle!

INSPIRASJONSitter og drømmer meg bort i bilder fra Guy Hepner Blir gal hver gang jeg går forbi den butikken (og det er dessverre alt for ofte..) Hvis noen vil kaste noen titusen-lapper på meg tar jeg de gjerne imot. Har så lyst til å henge fantastiske bilder opp på veggen her i leiligheten. Men den gang kommer.. I kveld har jeg bare stått foran speilet og øvd på de to scenene jeg har i morgen. Kan de utenat, men jeg vet at jeg freaker ut i morgen og glemmer alt fra scriptet. Hadde aldri trodd den dagen skulle komme, at jeg faktisk står foran speilet og snakker til meg selv. Lol. Ellers kan jeg meddele til min kjære mor at motivasjonen er tilbake. Fikk en A på research oppgaven jeg leverte forrige uke. Den var i det vanskeligste faget jeg har, ettersom det er ett fag for både master og bachelor-studenter. Vet det kan virke som at det ikke er så mye skole her borte, men i forrige uke regnet jeg ut at jeg satt med lekser og innleveringer 30 timer fra mandag til fredag. Nå ser jeg at ordene går litt i kryss og tvers her, sykt trøtt. Natti natt! Foto: Guy Hepner

CAN IT JUST BE SATURDAY ALREADY?

Dette er hva jeg har drevet med i hele kveld. Fortrengte det så lenge det lot seg gjøre, men på fredag har jeg en solo performance. Kjenner jeg blir svett og skjelven bare av å tenke på det. Angst!! Men men, jeg får tenke på hvor lærerrikt det er i lengden. Om to måneder kommer jeg til å ha lært en masse av å måtte stå foran såpass mange mennesker og drite meg loddrett ut. Men akkurat nå klarer jeg ikke helt kjenne gleden av det. Lørdag kom fort!! Kjenner dessuten at jeg er litt lei dette semesteret allerede, og det er en ny følelse. Har alltid vært super motivert. Men jeg vil jobbe og føle meg produktiv. Er så lei av at jeg ikke får lov til å jobbe her borte. Vil noen gi meg en jobb? Norske studenter i Norge er heldige. Heldige er dere!! Har også lett frem en del internships som jeg skal søke på, men jeg har ikke tid til å skrive CV og søknader før til helgen..

It Never Rains in Southern CaliforniaVåknet rundt åtte helt euforisk av lykke. For hva hører jeg utenfor vinduet mitt? Regnet som pøser ned. Det er sant det de sier, at lykke ikke kan kjøpes for penger og at lykke kommer i mange ulike former og fasonger. Jeg hoppet regelrett opp av sengen, kastet på meg joggisen og tuslet opp Robertson Blvd til nærmeste Starbucks. Der satt jeg ute (selvfølgelig alene, nordmann som jeg er..) og koste meg med en skinny caramel macchiato mens jeg så på at regnet pøste ned. Kom nettopp inn døren, våt fra topp til tå, men med et stort smil om munnen. Når det har vært 25-40 grader her hver dag i seks uker er det godt med litt forandring (og jeg generelt elsker regn..)

My Wishlist: Bik Bok

 
Foto: Bik Bok

03.10.2011


City of Angels
Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra tidenes kosedag med verdens fineste Anita. Hun forlater meg til fordel til Norge på onsdag og jeg syns det virkelig er helt forferdelig og jeg kommer til å savne henne masse. Hun har alltid vært her og vi har hatt det så morsomt sammen! Økonomisk er det kanskje litt bra at hun drar hjem for vi går alltid ut og spiser sammen, i timesvis, og gjerne fra restaurant til restaurant. Heldigvis er det ikke så fryktelig dyrt her. Drakk 3 corona og spiste taco for 130 kroner før i dag, så skal ikke klage. Deretter gikk vi opp til SkyBar ettersom vi tenkte at vi skulle se på solnedgangen over L.A. SkyBar har en utrolig bra utsikt (den ligger på Sunset Boulevard på The Mondrian Hotel hvis noen er interessert) og vi tenkte at det var et godt siste minne å ha fra L.A.

My Wishlist: H&M

Foto: H&MSøndagskos på Urth CafeI kveld har vi kost oss med te, kaffe og sjokoladekake på ett av mine favorittsteder; Urth Cafe på Melrose (hvis noen fulgte med på Entourage, så var de veldig ofte her og filmet.) Jeg har vært det trøttetrynet i dag og det hjelper jo ikke akkurat at jeg ikke orker å sminke meg eller ordne håret. Vi skulle egentlig på markedet i dag og sole oss i Santa Monica, men det ble for slitsomt for denne gjengen her..

A Night Out in HollywoodVar ute for første gang på lenge i går. Eller, jeg er jo en del ute- men er alltid på lounger eller barer. Har vært litt anti-Hollywood en stund nå, men har hatt besøk av Anita og Linda i helgen og de var gira på sin tredje helg på rad på The Beverly, så da var jeg pent nødt til å følge etter. Heldigvis tar det bare 10 minutter å gå fra der jeg bor, så først tuslet vi bort på SLS, drakk noen bellinis der,og deretter gikk ferden videre til The Beverly. Etter The Beverly stakk vi på hipster-heaven, pop-up klubben Paul & Andre i Hollywood. Sist gang Anita var der var jo Elijah Wood dj, men han så vi dessverre lite til denne gangen..

Drama, drama, drama!

Denne uken har skolen min fått gjennomgå litt av hvert. På tirsdag ble hele biblioteket evakuert og stengt etter at det var mistanke om at en gutt hadde med seg våpen. Så da var det visstnok helikoptere som fløy over skolen, drøssevis av politi, og vi ble oppringt flere ganger fra skolen med beskjed om å holde oss unna biblioteket og generelt være forsiktige. Jeg har heldigvis ikke skole på tirsdager, ellers hadde jeg sikkert løpt (les spurtet) gråtende fra campus. Og i går da jeg skulle hjem fra skolen kom det plustelig bortimot 10 politibiler og det fløy to helikoptere veldig lavt over skolen, for da hadde nemlig en grand theft auto-mann (bil-kaprer?) kjørt inn på campus og gjemt seg. Så da stengte politiet deler av veien og det var action på høyt nivå. Drama!

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits