Uteliv (Hilde i L.A)

Uteliv

I Love Candy20120813-225613.jpg

20120813-225623.jpg

INSPIRASJON

20120221-222204.jpg
20120221-220539.jpg
20120221-220551.jpg
20120221-220616.jpg
20120221-220624.jpg
20120221-220647.jpg
20120221-222258.jpg

Bilder: WeHeartIt

I Heart California

20120213-172224.jpg

20120213-172242.jpg

20120213-172305.jpg

20120213-172324.jpg

20120213-172340.jpg

20120213-172429.jpg

20120213-172509.jpg

20120213-172517.jpg

Er fortsatt I O.C trives som fisken i vannet. Vi koser oss som bare det og praten går i ett kjør! I dag gjorde jeg lekser og gikk meg en lang tur langs stranden mens Linda var på jobb og utførte mirakler på folks tenner, og da hun kom hjem lagde vi middag sammen med naboen og så Trolljegeren på netflix og savnet Norge og norsk natur. I morgen tror jeg at jeg skal ta turen til fantastiske Newport Beach,men jeg ser an været. I dag var det utlyst stormvarsel pga sterk vind..

Hetebølge i OktoberFor en dag. Var 38 grader ved skolen og jeg var helt utslitt av varmen da jeg kom hjem igjen. Men jeg skal ikke klage og jeg håper virkelig at været holder seg til helgen for da skal jeg besøke Linda i O.C! Men nå må jeg køye for i morgen tidlig skal jeg på trening, og så skal jeg drømme meg frem til om jeg bør investere i en beach cruiser eller ny mobil. Noen forslag? Sykkel eller mobil?

My Home Away From Home

Leiligheten min begynner å ta litt form. Har ikke helt følelsen av at alt stemmer sånn rent plasseringsmessig, men har prøvd alt som er av forskjellige plasseringer av møblene mine, så har bestemt meg for å gå til anskaffelse av en såkalt skillevegg. Men her er hvertfall noen bilder. Har veldig lyst til å kjøpe meg utstyr til maling, sånn at veggene ikke blir så triste (male bilder, ikke veggene..) Er liksom ikke så veldig hjemmekoselig her nå, men det kommer seg vel etterhvert..

03.10.2011


Sinnataggen

Vet ikke om dere skjønner det, men på bildene er jeg sur. Har vært sinna-Hilde i dag for nå har det bare vært tull og masse skolearbeid. Har tuslet rundt i BH usminket og i joggisen og generelt følt meg ufresh, mens jeg har brukt mange timer på å fikse ting som ikke lot seg fikse. Irriterende! Men i morgen er en ny dag, da får jeg endelig møblene mine (klarte jo å rote bort nøkkelen til lageret) så jeg slipper å sove på en oppblåsbar madrass, og jeg jeg slipper å våkne klokken fire hver natt fordi jeg fryser. Har blitt så sta når det gjelder å kjøpe meg kjipe ting som jeg allerede egentlig har, så de tre siste ukene har jeg ligget med ett skjerf som er akkurat litt for kort til å dekke hele meg. Hehe, kan jo ikke bruke 20 dollar på ett ordentlig pledd. Er virkelig lei av å flytte nå, i morgen blir det tredje gangen siden januar jeg møter Pablo og Jose (flyttemennene mine..) Men nå skal jeg ikke flytte på ett helt år og halleluja for det!! Og ja, jeg skal farge håret brunt igjen asap.

Endelig helg

... Og hvilken helg! Kino, vin og piknik med venner under åpen himmel på Hollywood Cemetary? Festival i Venice? Markedet på Melrose og Fairfax? Stranden? So little time, so much I wanna do! Neste uke har jeg nemlig tre innleveringer og tre prøver så må være flink student denne helgen! Fikk igjen karakteren på performancen vi hadde sist fredag og vi fikk en B-. LOL sier jeg bare, vi hadde fortjent STRYK! Gode gamle dager (Venice/San Diego)

Labor Day WeekendHar hatt en fin-fin labor day weekend med storfint besøk av nydelige Linda som jobber i O.C. Jeg flyttet inn i går og har ingen møbler, men konklusjonen vår er at der det er hjerterom er det husrom (det er vel sånn det går?) I dag har vi bare tuslet rundt i Beverly Hills og West Hollywood og kost oss med følelsen av sol og sommer. Vi var ute med to kompiser på The Den på Sunset Boulevard i går, og var ikke i seng før i tre-tiden, så vi har vel hatt bedre dager sånn sett. Men det var det verdt for det var utrolig morsomt og jeg har fått min nye yndlingsplass. Er så lei de typiske Hollywood-utestedene og trives så mye bedre i selskap med gode venner og bra musikk! I dag da vi var inne på Michael Kors på Beverly Center og smugtittet lurte ekspeditøren på om vi var keene på mimosa, og vi sier ikke nei takk til litt gratis champagne. Så i dag har vi har gått rundt litt småbrisne på både alkohol og livet generelt. Kan ikke huske sist gang noe sånt skjedde på Oslo City!?

Jetlagged

Nå er klokken 02:15 og jeg er lys våken. Klarte å sovne av klokken halv seks i ettermiddag og våknet ikke før halv elleve på kvelden. Herlig! Bor fortsatt på hotell i Beverly Hills og nå må jeg vurdere om jeg skal fortsette å bo her frem til lørdag (da jeg mest sannsynligvis får overta leiligheten) eller om jeg skal bo hos venner i downtown L.A! Valgets kvaler. I morgen må jeg nemlig på skolen og på tirsdag avtalte vi at jeg skulle komme innom leilighetskomplekset. Er en del lettere å bli her, sånn rent praktisk, men ikke akkurat økonomisk!

Pølsefest

Nå ligger jeg her i leiligheten til Anita (som forøvrig er den kuleste leiligheten jeg noen gang har satt min fot i) og klarer ikke å sove. Jeg har det jetlaget, så i dag har jeg sovet fra 17-23, noe som bare er kjempe rut. Rett etter at jeg kom til down town stakk vi over gaten på Wurstcuche (som visstnok betyr pølsekjøkken på tysk) tidenes pølsested/bar. Her serveres det både tysk øl og pølser av alle slag, til og med en med den fine mixen av rattlesnake og kanin. Eieren dro visstnok inn 5 millioner dollar på stedet i fjor, så det sier seg selv at det er rimelig populært. Midt i slummen. Jeg styrte unna den herlige slangemiksen og bestilte meg heller en bratwurst og øl. Etter to øl var vi begge såpass slitne at vi stakk hjem. Så nå kan de som kommer og besøker meg bare gjøre seg klar for pølsefest i downtown, for dit skal jeg igjen.

Må legge ut bilder på leiligheten senere, den er helt vanvittig! For lenge siden var det ett kaffebryggeri som holdt til her, så den har nesten 10 meters takhøyde og er vel nærmere 300kvm hvor bortimot alt er i åpen løsning (til og med dusjen). Men det er vel det man kan forvente seg av tre arkitektstudenter. Jeg er plassert i bankhvelvet (!!) så her håper jeg at det er trygt og godt! I morgen skal jeg først på skolen og deretter på visninger i Beverly Hills og Brentwood. Wish me luck!

Venice Beach

I dag hadde jeg min aller siste final på Santa Monica College og etter at jeg var ferdig med den stakk jeg ned til min elskede Rubie og Bryce i Santa Monica. Deilig å sitte på terassen og nyte havutsikten. Før pleide vi å ha fast tradisjon hver lørdag morgen med chilling på verandaen, amerikanske pannekaker og jordbær. Savn! Men sånn er det når man bor på hver sin kant av byen og det tar 1.5 time hver vei og komme seg til hverandre. Jeg og Rubes gikk langs stranden til Venice Beach og tittet på alle de gale menneskene der. Nå er det vel så og si "lovlig" med marijuana i L.A, men jeg blir fortsatt like overrasket av folk som står på Boardwalken med sine store skilt og reklamerer for "medical marijuana". Only in America!

 


Good times. New York 2008!

MIN DAG I BILDER

 
 
 

1 DOWN 3 TO GO!!

I dag har jeg hatt årets første eksamen og nå er det bare tre igjen!
Det fungerer litt annerledes her på college i USA (hvertfall på min skole), så eksamen er som regel ikke 100% av karakteren. Eksamenen i dag var 40% og varte kun i 1.5 time. Det er utrolig godt, for da står ikke alt og faller på en prøve. Og takk gode gud for det, for jeg ble matforgiftet i går kveld og var rimelig kvalm da jeg stod opp i dag tidlig. Nå skal jeg bare slappe av litt og så skal jeg ned til statistikken i kveld. Natta bloggen og natta Norge!

Mama I'm Coming Home

Ja, da er det snart slutt for mitt L.A eventyr for denne gang! Etter at jeg kom hjem fra San Diego ventet det nemlig ett brev i postkassen som sa at jeg ikke kom inn på skolen. Ett tips, ikke sett alle pengene på en hest. Det var den eneste skolen jeg ville gå på, og derfor søkte jeg kun USC. Hadde en rimelig kjip dag i går, men nå er jeg egentlig ganske fornøyd med at jeg skal hjem. Blir veldig godt å komme hjem, tjene penger, bruke litt penger på seg selv (til annet enn bare regninger) og føle seg fresh igjen. Har hatt to år nå med mye økonomiske bekymringer så det skal bli utrolig godt å komme hjem og tjene egne penger. De siste to månedene har jeg også hatt en del hjemlengsel (noe jeg aldri har hatt over en lengre periode) mye fordi jeg savner norske holdninger og verdier. Tro meg, jeg elsker L.A, men jeg er så lei av at 95% av de menneskene man møter kun bryr seg om penger, utseende, eller er gale. Jeg hater også at dopen flyter, og jeg blir veldig skremt over at det er mer vanlig å ta kokain og ecstacy enn det er å ikke gjøre det. Jeg har veldig mange gode venner her, men jeg har også måttet luke ut en del folk underveis som viste seg å ikke være så bra. Nå har jeg brukt 2.5 år på å bygge opp ett liv her borte og jeg kommer til å savne vennene mine her i L.A så utrolig mye. Heldigvis må jeg tilbake i august for å flytte ut av leiligheten og jeg kommer tilbake om 1 år. Nå skal jeg hjem, lade opp kreftene og søke på det som er av skoler!

Ny bikini til helgen?

Jeg trenger desperat en bikini til helgen. Noen som har et forslag på noen billige og fine? Har funnet noen jeg kunne tenkt meg fra Victoria's Secret, men er litt usikker. Ellers har det skjedd lite. Tvang min småsyke kropp på skolen før jeg stakk innom Starbucks (koffein hjelper for det meste har jeg funnet ut) på veien hjem og hoppet til sengs så fort jeg var innenfor døren. Nå ligger jeg sånn halvdopet på Nyquil (hoste/mirakelmedisin) i sengen min og knasker bringebær mens jeg ser på Friends (samtidig som jeg har litt angst for alt skolearbeidet som skulle vært gjort,men som jeg ikke har overskudd til.) Skulle gjerne ha trent litt også, får rimelig mye inspirasjon/noia  av disse bildene.

  
  

www.victoriassecret.com

Verdens beste overraskelse

Da jeg kom hjem etter en tolv timer laaang dag, fant jeg verdens beste overraskelse i postkassen min. En stor pakke med masse norsk godteri og gaver fra familien min. Men jeg skal være flink og vente til i morgen med å åpne de. Godteriet har jeg dessverre ikke like god kontroll over. Hadde spist en hel eske lacerol før jeg engang fikk begynt på middagslagingen.. Gi meg viljestyrke!


Hurra for 17.mai!!

Har fått meg kjempefine sandaler fra Steve Madden i bursdagsgave! I dag reiste Kristian hjem til Norge, så nå er det litt kjedelig og stille her hjemme. Kom nettopp hjem fra internshipet mitt i downtown, og det var som vanlig greit. Men nå skal jeg straks på Moods of Norway sin 17.mai fest, så jeg håper det kan få opp humøret litt. Fjorårets fest var i hvertfall veldig bra..
 

The Happiest Place on Earth

I går feiret jeg og K bursdagen min på Disneyland!! Jeg elsker det stedet, og i går var det min fjerde gang der. Mitt absolutt lykkeligste barndomsminne var da familien min tok oss med på overraskelsestur til Disneyland i Paris da jeg 
ikke skjønte noe før vi var på parkeringsplassen og så ett gigantisk skilt hvor det stod EuroDisney. Lykke! Så bursdagsgaven min i år var en dag på Disneyland. Ett tips, dra hit aldri på en lørdag! Jeg ble rett og slett en liten menneskehater i går, og det var umulig å røre seg uten å gå på noen. Her fant man også mange gode eksempler på det fete USA. Når vi satt i en slags togvogn og hadde plass til cirka 6 "vanlige" mennesker ved siden av oss kom det tre damer og sa "I don't think we all can fit in here". Og det gjorde de heller ikke. Mange kjører i tillegg tundt i sånne små biler for å slippe og gå (og det gjør det ikke akkurat lettere når det er stappfullt av mennesker fra før.) Only in America!

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits