Uteliv (Hilde i L.A)

Uteliv

Brandy MelvilleØdela mitt kjære skull armbånd fra Brandy Melville her om dagen, så bestemte meg bestille ett nytt et. Endte opp med noen ringer også. Viktig å kjøpe med billige ting hjem til Norge og de ligger på 3-4 dollar. Drev og siklet litt på Nastygal sin hjemmeside en stund tilbake og fant ut at de selger armbåndet for 20 dollar, mens Brandy Melville selger samme armbånd for 5. Shady shady! 

Bik Bok CravingsBilder: Bik Bok

Celine Engelstad20120614-105126.jpg

Nastygal

Jeg drømmer meg bort i kjoler fra Nastygal nesten daglig og dette er mine favoritter for øyeblikket:                                              1. Her 2. Her 3. Her 4. Her og 5. Her

Nelly Cravings

Shopping-cravings oh la la! Fikk for ikke så lenge siden en stoor pakke fra Forever21 (som Anniken bestilte sånn at jeg kan shippe den hjem til Norge) og jeg tok en prøve session på skype. Så nå drømmer jeg meg bort i alt av klær og tilbehør. Gleder meg til høsten da sparekontoen for første gang på 4 år kan fetes opp og klær kan kjøpes inn uten dårlig samvittighet! Men det er min egen skyld. Jeg bor både alene og altfor altfor dyrt i forhold til budsjettet mitt. Er egentlig veldig dumt at utenlands-studenter får alt av studielån inn på kontoen med en gang, ettersom man blir rimelig stresset når alt går ut og ingenting kommer inn. Dere som studerer i Norge; dere skal virkelig prise dere lykkelige for at dere har muligheten til å ha en godt betalt jobb ved siden av studiene!! Tenk dere at dere bor i Oslo (bare dyrere) og uten mulighet og lov til å jobbe (bortsett fra på Campus til under 45 kroner timen). Der har dere meg! Men heldigvis har jeg verdens mest støttende og fantastiske foreldre, så jeg lider absolutt ingen nød!

 

Bilder: Nelly

Bik Bok

Åh, som jeg savner mitt kjære Varner-kort, jeg vil ha alt som finnes på Bik Bok nå!! Jeg gleder meg sånn til høsten når jeg for første gang på fire år kan shoppe uten dårlig samvittighet, betale tilbake mine altfor snille og fantastiske foreldre (som jeg i dette øyeblikk lever på..) og spare på BSU-kontoen min. Oh Joy!! Men til da skal jeg nyte solen, glede meg over amerikanere som gir deg komplimenter klokken 6.30 på morgenen, og trene meg opp til sommerens pool-parties. Kompisen min Louis kalte meg en "boring grandma" (som burde begynne å spille bingo) i går, ettersom jeg alltid sitter hjemme med skolearbeid, så nå er det å jobbe med egen sosialisering.

Fun Friday!

20120408-223034.jpg

20120408-223049.jpg På torsdag fikk jeg besøk av mine to nydelige venninner og tidligere kollegaer i Urban, Catrin og Christelle. På fredag dro vi først på en luten rundtur i området og det første som skjer er at vi blir stoppet på Robertson Blvd av et team fra Glamour som lurte på om det var ok om de tok noen bilder av oss. Vi trodde egentlig de bare skulle ta et kjapt snapshot av oss alle tre, men etter at vi hadde skrevet navn, nummer, adresse og signert at det var ok hvis de valgte å bruke bildene av oss i bladet, tok de bilder av hver og en litt opp og ned gaten. Hollywood moments! På kvelden stakk vi på fest hos kompisen min Alex i Hollywood, og der møtte jeg masse folk jeg ikke hadde sett på lenge. Koselig!

Color Cravings
Vil shoppe, shoppe, shoppe!! Men når man er blakk får man gjøre det nest beste, nemlig window shopping, og det gjør jeg nok av om dagen. Kapitalisten i meg skyves frem når jeg må gå forbi Rodeo Drive til trening. Ettersom treningskjeden min kjøpte opp ett treningssenter i Beverly Hills, så oppgraderte jeg medlemskapet mitt til å gjelde i hele L.A. Så nå bruker jeg bare 15 minutter til trening, og jeg kan trene etter mørkets frembrudd. Herlig!! Og der gikk alle pengene jeg kunne brukt på shopping også (eller regninger generelt.) Touchè!

Bilder: H&M

Minty Sunday

20120304-230326.jpg Nettopp hjemme fra Urth Café med Elina, hvor jeg debuterte mine 150 kroners bukser fra Forever21. De var så behagelige å ha på seg, og det eneste minuset er at glidelåsen ikke vil helt igjen (sånn som de fleste buksene derifra..) Og ja, jeg ser sur ut, men jeg er egentlig kjempe blid etter en dag fylt av soling, trening og hyggelig café-besøk!

Wishlist: Bik Bok

 

Bilder: Bik Bok

Michael Kors

20120214-173530.jpg Har alltid ønsket meg en Michael Kors klokke og Linda har en som bare ligger og frister meg på nattbordet. Men i og med at jeg den siste uken har kjøpt skolebøker for 3000 (iiisj!!) kroner så skjer nok ikke det med det første. Men det er jo lov og drømme er det ikke. Noen som har ett forslag på en lignende billigere variant? Nå skal jeg se over mulighetene for å skaffe meg ett internship dette semesteret.. Og i kveld skal vi kanskje lage middag sammen med to venninner.

My Wishlist: H&M

Solbriller 59.50,- 20120124-031008.jpg

Halsskjede 79.50,- 20120124-031044.jpg

Genser 199,- 20120124-031104.jpg

Jeansshorts 249,- 20120124-031115.jpg

Sko 299,- 20120124-031123.jpg H&M

Overfladisk lykke..

20111113-173934.jpg

20111113-173949.jpg

INSPIRASJONSitter og drømmer meg bort i bilder fra Guy Hepner Blir gal hver gang jeg går forbi den butikken (og det er dessverre alt for ofte..) Hvis noen vil kaste noen titusen-lapper på meg tar jeg de gjerne imot. Har så lyst til å henge fantastiske bilder opp på veggen her i leiligheten. Men den gang kommer.. I kveld har jeg bare stått foran speilet og øvd på de to scenene jeg har i morgen. Kan de utenat, men jeg vet at jeg freaker ut i morgen og glemmer alt fra scriptet. Hadde aldri trodd den dagen skulle komme, at jeg faktisk står foran speilet og snakker til meg selv. Lol. Ellers kan jeg meddele til min kjære mor at motivasjonen er tilbake. Fikk en A på research oppgaven jeg leverte forrige uke. Den var i det vanskeligste faget jeg har, ettersom det er ett fag for både master og bachelor-studenter. Vet det kan virke som at det ikke er så mye skole her borte, men i forrige uke regnet jeg ut at jeg satt med lekser og innleveringer 30 timer fra mandag til fredag. Nå ser jeg at ordene går litt i kryss og tvers her, sykt trøtt. Natti natt! Foto: Guy Hepner

My Wishlist: H&M

Foto: H&MMassive Cravings

Foto: YSL

Føler meg litt fanget i en materialistisk boble, men hver gang jeg skal på Starbucks må jeg forbi Chanel, Intermix, Kitson, osv. Hadde jeg hatt lov til å jobbe her borte ville jeg vært i himmelen! Denne ringen og vesken holdt meg motivert gjennom hele sommeren på slakteriet. "En dag når jeg er tilbake i L.A..." tenkte jeg mens jeg så blod, innvoller og gørr rundt omkring meg. Men nå er det regninger av alle mulige slag som er første pri.. Kanskje en vakker dag?

If I Was A Rich Girl

Ville jeg investert i disse to godbitene..


J Brand Houlihan Cargo        Mulberry - Alexa Bag

SKOGAL

Jeg blir gal! Vil desperat ha nye sko, men økonomien tillater ikke så mye om dagen. Steve Madden og Aldo har så mange fine, gleder meg til jeg kommer tilbake til L.A i august- da skal jeg shoppe vilt. Men nå får det bli med tanken, så kan jeg heller sikle på de her i mellomtiden. Nå skal stikke på skolen for å ha eksamen i statistikk. Wish me luck!


FOREVER21

Min ønskeliste fra Forever21..Sex & the City 2

Noen som har sett eller skal se den nye Sex & the City filmen? Mange som jeg har snakket med har sagt at den er litt dårlig, men jeg elsker virkelig serien. Brukte 6 måneder i fjor på å komme meg gjennom alle sesongene, før det så ble det bare en episode her og en episode der.  Blir så inspirert av de fine klærne og livene deres. Er alltid godt å kunne drømme seg litt bort (til New York..) og få litt inspirasjon! Leste nettopp en artikkel på Side2 at Carries brudekjole fra den første filmen kom på en tiende plass over tidenes beste filmantrekk. Førsteplassen ble den svarte kjolen Audrey Hepburn hadde på seg i "Breakfast at Tiffany's". Elsk!

BEST FRA FILMEN: Brudekjolen til Carrie Bradshaw er det eneste antrekket som kan måle seg i kåringen. NUMMER ÉN: Audrey Hepurns kjole kommer helt til topps.

Bilder lånt fra Side2

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits