Uteliv (Hilde i L.A)

Uteliv

Newport Beach20120709-115846.jpg

20120709-115858.jpg

Her om dagen var vi med fine Christelle og Nicole til Laguna og Newport Beach. Det var en utrolig fin dag, selv om nesten hele gjengen endte opp rimelig stekte og solbrente (noe vi fortsatt er noen dager senere.) Jeg elsker virkelig dette området og kunne mer enn gjerne tenke meg å bo her. Jaja, kanskje om noen år? Kvelden endte i Marina del Rey pa min gamle Cheesecake Factory. Da vi bodde i Marinaen dro vi hit hver uke for a kose oss ved havnen. Memories!!

New York, New York!

20120614-193519.jpg

Til neste vår vil jeg reise på ferie til N.Y. En så fantastisk fin og magnetisk by!! Har egentlig tre byer som jeg har lyst til å bo i iløpet av livet: L.A (check!), Paris og New York.. Elsker alle tre (men helt klart L.A aller mest!) Akkurat nå er jeg bare glad for at jeg er ferdig med midtermen min og at jeg nesten kan slappe av hele helgen rent skolemessig, men har final i persuasion om to uker, så har ikke tid til å ligge helt på latsiden.

 

Bilder: WeHeartIt

Tilbake i LA

20120605-042900.jpg Nå er klokken 04 på natten og jeg venter egentlig bare på at det skal lysne litt, sånn at jeg kan stikke på Starbucks for å kjøpe meg kaffe. De siste 35 timene har jeg klart å sove tre timer, og akkurat nå er jeg i super jetlag. Kom tilbake til L.A nå i kveld, og det var ikke bare bare å komme seg hit. Møtte opp grytidlig på Gardermoen søndag morgen på grunn av vekterstreiken. Heldigvis tok det meg bare fem minutter å komme meg gjennom sikkerhetskontrollen, men resten av turen var jeg ikke like heldig. Flyet stod så lenge og ventet for å få ta av, at piloten gikk over de timene han hadde lov til å arbeide hvis han fløy oss videre til London. Så vi måtte stå på rullebanen i totalt TRE timer for å vente på en ny pilot som skulle komme kjørende fra Oslo. Da visste jeg ikke helt om jeg skulle le eller gråte. Vi landet i London fem minutter før flyet mitt gikk til L.A og da vi kom frem (jeg og mine 25 nye kammermusikk-venner som også skulle til LA) fikk vi beskjed om at vi ikke kom til å rekke det. Da var det nokså laber stemning og jeg var så stresset som jeg aldri har vært før, ettersom jeg virkelig måtte på skolen mandag morgen for ikke å miste faget mitt (og som ett resultat fucke opp hele sommeren min og graduationen i august). Men jeg håper det ordner seg nå og etter 24 timer i London var det bare å hoppe på flyet til L.A! British Airways var veldig hjelpsomme og fikset hotell for natten, bussbillett dit, og mat for ett helt døgn, så selv om de ikke klarer å sette opp vaktlistene sine så får de tommel opp alikevel!

Oppsummering Coachella II

 Vegas pt. 2

20120420-211148.jpg

20120420-211158.jpg Så var vi altså på NAB i Vegas. Her møtte vi en stor gjeng fra Tv2, spiste buffet på Wynn (Ohlala) og så på tekniske duppeditter med alt nytt av grafikk, kameraer, programvare, lys, osv, som jeg ikke egentlig ikke hadde så mye peiling på. Tuslet rundt på messen i mange timer og håpet at ingen skulle spørre meg spørsmål om det selskapet jeg "jobbet" for (takket være en liten hjelper som skaffet meg ett pass der navnet mitt stod sammen med firmaet..)

Vegas pt.1

20120418-105302.jpg Etter at vi hadde sett Lissie, tatt oss en tur i pariserhjulet og nytt det gode været (og jeg hadde fått i meg et glass vin for bil-nervene) kom vi oss avgårde til Las Vegas. På veien ut fikk jeg solgt båndet mitt for 20 dollar (egentlig ALT for lite, men jeg var glad til) mens Wilde hadde tatt på sitt for stramt og fikk det ikke av. Men på veien ut fikk vi merke USAs mer korrupte side da vi ble geleidet ut med "politi-eskorte" i bytte mot festivalpasset (de hadde saks). Så til de andre politimennenes ergelse flyttet de sperrene for oss, sånn at vi kom oss fort ut. Only in the U.S! Etter lange fem timer kom to slitne jenter frem til Vegas. Fattige som vi er hadde vi booket det billigste rommet vi fant, og gleden var derfor stor da vi ble oppgradert til en 130 kvm stor suite med to bad, to svære tv-er, stue, og jacuzzi, og som egentlig kostet over 3000 kroner natten.

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits