Uteliv (Hilde i L.A)

Uteliv

Sayers

Yesterday was so much fun! Veronica and I were invited to a store event on Sunset Boulevard, with an open bar and the most beautiful group of people I have ever seen. It was filled with models. It´s always fun to see people that you have watched on television while growing up, and the guy who played Steve Urkel (the nerdy guy with the big glasses) was there. My teenage crush from Mean Girls was also there, and I´ve probably seen that film about ten-fifteen times. I'm such a nerd! After the party a group of us went to Sayers  on Hollywood Boulevard, and enjoyed some great music and drinks!

The Dime20120722-085147.jpg På fredag var jeg og noen venner på The Dime, en liten bar som ikke ligger så langt unna meg! Den er knøttliten og alltid like stappfull, så man må like og stå som sild i tønne for å ha det gøy her. Det gjør ikke jeg, men det var koselig å se vennene mine igjen. Lillebror og Fredrik dro på tirsdag, så har hatt besøk i over tre uker i strekk. Savner de allerede masse!

Weekend Madness20120618-183153.jpg Or not. Det som skulle være en festfylt helg med invitasjon til fest både fredag, lørdag og søndag- ble bare det stikk motsatte. Var så utslitt etter midtermen på onsdag (hvor jeg fikk 94% og gjennomsnittet for klassen var på 72%= klapp på skulderen til Hilde!!) og kom meg bare på bursdag fredag kveld på Rosewood Tavern i Fairfax Village. På lørdag skulle jeg egentlig også ut en tur, men spiste heller to kilo taco og melkesjokolade hos Veronica og kom meg aldri opp av sofaen etter det inntaket. Men selv om planene ble litt forandret var det alt i alt en særdeles koselig helg!

Greystone Manor

20120513-100626.jpg

20120513-100645.jpg

20120513-100655.jpg

20120513-100709.jpg

20120513-100719.jpg

I går var jeg imponert over egen innsats på festfronten. Jeg har jo fått mye kritikk i det siste for at jeg er litt kjedelig og nesten som en bestemor. Men det som greia er at jeg var svært ivrig på utelivet her i LA da jeg først flyttet hit. Jeg var sikkert ute 2 ganger i uken i cirka ett år før jeg ble drittlei og bare fikk helt nok av alt. De samme menneskene, de samme utestedene og det samme pjattet gang på gang. Jeg elsker å ta en øl med vennene mine på litt brune laidbacke barer og jeg hater føle meg som en pynte/nikke dukke på de typiske Hollywood-stedene. Men i går dro vi ut på Greystone Manor og det var overraskende bra, og helt tilfeldig møtte jeg en del venner jeg ikke har sett på kjempe lenge så det var utrolig koselig! I kveld har Veronica og jeg bare nerdet i sofaen med en fin blanding av dokumentarer og Ashton Kutcher filmer..

25. Februar 2012

20120226-071918.jpg

Lørdagens konsert

Her er noen av bildene som Juliana tok fra konserten i går. Kvelden var helt magisk og gikk over all forventning. Da Robyn fremførte "With Every Heartbeat" og "Call Your Girlfriend" var det det nesten religiøs stemning på Hollywood Bowl. Vanskelig å forklare den stemningen som er på Hollywood Bowl, men det ligger i en slags dal, med mørke overalt (ingen bebyggelse) og helt øverst på den ene dalsiden finnes et gigantisk lysende kors. Så alt annet er mørkt bortsett fra lysene fra scenen og korset. En helt fantastisk kveld og natt!

Santa Monica Studios

Nå er jeg akkurat hjemme fra en art gallery opening i Santa Monica. Kan vel si at det å ikke spise noe en hel dag og champagne er en dårlig miks. Etter denne åpningen stakk vi på Palihouse i Hollywood og det var en fin avslutning på kvelden. I morgen er vel egentlig planen at jeg skal være med Linda tilbake til O.C, men i og med at klokken er fem på natten og jeg ikke får sove så får vi se hvordan det blir..

Datarock konsert i L.ANå har jeg nettopp kommet hjem fra en event som het noe så fint som Toyota Antics Block Party. Den var i Echo Park, som på en måte er L.A's svar på Grunerløkka og er rimelig fullt med hipstere, noe jeg igrunnen liker. Foretrekker flanellskjorter og tighte jeans over Ed Hardy og "jeg eier det og det, og jeg kjenner den og den.." any day. Anledningen til at vi var på denne eventen var at norske Datarock skulle spille. Konserten var utrolig bra og det var mye liv. De filmet også musikkvideoen til låten "California" som absolutt er en godlåt verdt å sjekke ut. Etter konserten stakk jeg og tre venner på Jones og tok en øl og spiste pizza. Men mens mine to musiker-kompiser skulle videre for å møte Datarock-guttene stakk fornuftige-Hilde (aka kjipe-Hilde) hjem.. Hadde også litt med at jeg fikk noe i øyet rett før jeg dro, så all sminke var borte etter 20 minutter med tårer. Følte meg ikke veldig fin og fresh!

A Night Out in HollywoodVar ute for første gang på lenge i går. Eller, jeg er jo en del ute- men er alltid på lounger eller barer. Har vært litt anti-Hollywood en stund nå, men har hatt besøk av Anita og Linda i helgen og de var gira på sin tredje helg på rad på The Beverly, så da var jeg pent nødt til å følge etter. Heldigvis tar det bare 10 minutter å gå fra der jeg bor, så først tuslet vi bort på SLS, drakk noen bellinis der,og deretter gikk ferden videre til The Beverly. Etter The Beverly stakk vi på hipster-heaven, pop-up klubben Paul & Andre i Hollywood. Sist gang Anita var der var jo Elijah Wood dj, men han så vi dessverre lite til denne gangen..

IT'S A SMALL WORLD AFTER ALL

Jeg hadde min siste dag på jobb i går. Det var veldig trist ettersom jeg har hatt det så utrolig fint der, møtt mange bra folk, og rett og slett lært en masse om den kaotiske PR-verdenen. Men alle internships må jo ta slutt en eller annen gang. Når jeg kom på jobb stod det en eske med klær på skrivebordet mitt, så da var jeg jo selvfølgelig i ekstase resten av dagen! Etter jobb stakk jeg og verdens søteste Einy på en tapas bar i West Hollywood, hvor vi oppdaterte hverandre litt om hva som har skjedd den siste uken. På kvelden var vi invitert til Mastro's Steakhouse i Beverly Hills av min kompis Reinert, så etter at vi hadde spist tok vi turen dit. En drink på Mastro's koster omtrent det samme som ett helt tapas-måltid, så vi passet på å spise oss gode og mette før vi kom oss så langt! Og når vi endelig kommer oss dit, viser det seg at min norske sidemann bor i samme gate som meg, sånn cirka 5 minutters gåavstand fra leiligheten min. Nok et eksempel på at det er en liten verden vi lever i!

California Dreamin'

Her er noen bilder fra helgen. Begynte å innta alkohol klokken 12 på formiddagen, så er rimelig sliten i dag, og orker ikke skrive så alt for mye. Hadde en utrolig fin tur. Dro med nydelige Madeleine, Linus og Jennifer (bloggen hennes kan du finne her) og vi koste oss masse. Det er den svenske kompisen til Linus som eide båten vi var på og den var  fin. På kvelden stakk vi ut i San Diego og jeg er overrasket at noen av oss hadde energi til det. Men nå må jeg ta kvelden. Jeg kommer sikkert til å sove 12 timer i strekk. Såpass sliten er jeg!Moods of Norway

Gårsdagens 17.mai feiring slo nesten fjorårets. Men bare nesten. Etter en hektisk time med stress og mas, kom jeg meg endelig til butikken på Robertson. Tar meg heldigvis bare fem minutter å gå, så jeg sprintet bortover så kjapt det lot seg gjøre. Selve festen i butikken skulle bare vare fra 19-21, og jeg var ute av døren fem på ni. Da jeg kom frem glimtet det av ymse norske Hollywooodfruer og diverse andre norske b-kjendiser og butikken var pyntet for fest. Etter en kjapp drink og etter cirka 15 minutter tok hele festen turen opp til SkyBar (som har tidenes utsikt) på Mondrian Hotel, og der møtte jeg faktisk også noen kjente fra Hamar. Ikke verst. Møtte også søte Irmelin, som har denne bloggen. I alt en veldig hyggelig aften og selv om det ikke akkurat slår feiringen i Norge koste vi oss veldig på den fine nasjonaldagen vår.

hildelarsen

1, Hamar

Studerer kommunikasjon ved California State University, Northridge og bor i West Hollywood. Kontakt: hilde_mostue@hotmail.com

bloglovin
hits